Terrassen som jag planerar möblering för till våren!


Nu när vår terrass utanför köket och matrummet är klar så är det terrassen som jag planerar möblering för till våren! Ser så fram emot detta. Nu när vi har målat om samtliga staket i två grå nyanser så skulle jag vilja ha svarta möbler här ute! Dom möbler jag tänker på är så klart Hay Pallisade Lounge möbler.

Vår nya terrass!

Jag har tänkt att här ute kanske man sitter en stund på morgonen med sitt morgonkaffe. Eller varför inte på kvällskvisten med ett glas champagne! Här vill jag inte ha något matbord för det har vi flera stycken. Här vill jag ha sköna och snygga loungemöbler!

Loungemöbler jag vill ha!

Jag tänker mig dessa stolar! Tycker dom är så snygga och jag har nu sneglat på dom under lång tid. Nu har jag dessutom ett bra ställe att ha dom också! Skulle även vilja ha en bänk under min pergola senare när den är klar. Det eller en bänk i betong!

Hay Pallisade Loungestol
Hay Pallisade Loungestol!

Här är dom i grönt men det är alltså i svart jag önskar mina, det kommer passa så snyggt till mitt hur i cederträ som är grått!

Lounge möbler till terrassen

Att planera och försöka hitta rätt möbler och inredning är en av de roligaste saker jag vet! I dag skiner dessutom solen och det är helt vindstilla och då får man liksom extra feeling!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.