Tips på lunch med goda soppor!


Just nu har soppa blivit lite av min lunch. Det fungerar jättebra och går snabbt att göra. Därför tänkte jag ge er tips på lunch med goda soppor! Jag köper ofta Kelda´s soppor som finns bland kylda matvaror i mataffären. Jag har testat flera soppor till lunch. Här är några soppor som jag har testat; mild tomatsoppa, tosckans tomatsoppa, skärgårdssoppa och svampsoppa. Alla är verkligen goda! I bland lägger jag i något extra i soppan som kräftstjärtar, kyckling, fetaost, eller annat som jag har hemma eller tycker passar för att få det lite mer matigt när jag behöver det!

Skålar från Gerbera
Rosa soppskålar från Gerbera

Jag gillar så klart att servera soppan i fina skålar med vackra bestick. Skålarna kommer från Gerbera. Älskar deras färger och vackra porslin. Det gör allting lite finare och roligare tycker jag! Det gäller att göra det enkelt för sig och inte krångla till det!

Toscansk tomatsoppa i rosa skålar
Toscansk Tomatsoppa i rosa vackra skålar och tips på lunch med goda soppor!

Ett exempel på en bra mix är så klart skärgårdssoppan med kräftstjärtar. Skala dom och lägg dom i botten på skålen. tips kan vara att skära dom i mindre bitar. Så lyxig och god lunch.

I fredags lyxade jag till det med just kräftstjärtar i ljusgröna fina skålar. Detta är likadana skålar som ovan fast i en annan färg bara. Har dom i 4 olika färger.

Soppa med kräftstjärtar till lunch
Ljustgröna skålar från Gerbera!

Det var lite enkla lunchtips som jag hoppas ni gillar. Sedan är det bara att komma på fler goda saker att stoppa i soppan till lunchen som man tycker om. Man kan så klart koka upp grönsaker och stoppa i!

Trevlig söndag på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.