Älska små tecken…


…tecken av tillväxt som jag redan börjar ana.

Nu börjar vi närma oss våren och en av de många saker som jag längtar till är att få se framsidan på min mur. Vid midsommar förra året satte jag nämligen ca 50 plantor framför muren för att en gång för alla få bukt med min sommarsyssla nummer 1 sedan jag flyttade hit 2007, nämligen att rensa ogräs i gruset som någon bestämt skulle finnas där i stället för asfalt.

Eftersom jag är pedant så störs mitt estetiska sinne när det inte ser fint ut så den som lider mest av när ogräset börjar växa är jag själv. Förra året kom jag på den mest optimala idé vad jag skulle plantera här som dessutom skulle förhöja känslan av de grå fina stenarna i muren!

Det gick åt väldigt många plantor, men alla verkade ta sig fint och nu återstår bara att se vad som har klarat sig efter vintern! 🙂

Nämligen alla dessa plantor jag satte…

Så håll nu tummarna för mig att jag lyckats i mitt uppsåt! Det kommer spara många timmar som jag kan göra något mycket roligare av! Det kanske tar ett år till att få till den maximala känslan men jag kände den redan förra året!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.