Belysning till mina odlingar


Nu har jag kommit till det steget att jag inhandlat min första växtbelysning för mina odlingar för att testa skillnaden i hur det blir när man har belysning när man driver upp plantor.

Plantorna kommer så klart bli knubbigare och finare, för när man odlar mycket som jag gör och får jättefina plantor så undrar man hela tiden HUR mycket finare dom skulle bli med riktig växtbelysning! Så i dag har jag inhandlat belysning som är 1 meter lång och med en anordning som gör att jag kan höja belysningen allt eftersom plantorna växer.

Belysningen skall sitta ca 15-20 centimeter ovanför plantorna, för om det blir större avstånd så blir det redan då ett sämre resultat enligt experterna. Skall jag prova så vill jag så klart prova enligt konstens alla regler! Blev även lite extra näring till min hydroponiska odling.

Nu börjar den, försäsongen jag längtat efter! Så mycket frön jag har att så, men så himla roligt!

Så nu blir det lite montering troligen under morgondagen. I dag har jag vilat mig lite för min lungsäcksinflammation vill inte ge med sig så det blir troligen läkaren i början på nästa vecka för nu har det gått fjorton dagar och så här vill jag inte ha det!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.