Formar ett nytt program


Ledsen för att jag varit lite frånvarade i ett par dagar. Har massor med jobb och hinner inte riktigt med. Dessutom känner jag mig inte frisk. Det har nu gått 14 dagar och jag känner inte att min andning blivit bättre med tanke på den lungsäcksinflammation jag har. Jag måste till läkaren.

Jag har därför försökt att vila mig och gått och lagt mig tidigt utan att försöka känna stress över att jag inte hunnit med min blogg! Ovanligt för mig men det är så det får bli. Jag har till och med somnat i soffan dagtid i går, vilket är dirket konstigt när det gäller mig! Händer aldrig annars!

Under tiden håller jag på att lägga planen för ett träningsprogram där jag fokuserar på flera träningsformer som bara är korta pass och som gör att hjärtfrekvens inte ökar eftersom jag nu är okababel att träna tills jag blir frisk.

Min tanke är att tipsa er om detta när jag är klar. Då kan tipsa er om träninsformer som även ni kan göra när ni råkat ut för en skada eller om ni som jag, är sjuka så ni inte kan börja träna på allavar och tipsa er om sådant som faktiskt inte gör att hjärtfrekvens ökar nämnvärt och som jag till och med kan börja med trots min lungsäcksinflammation.

Träning man kan göra även när man är sjuk (beror självklart på vad för typ av sjuk man är) som inte ger högre hjärtfrekvens. Det kan finnas många gånger man kan ha nytta av det!

Jag hoppas ni har en fin helg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.