Att lägga på ett kol!


Jag mår inte 100% men jag måste kämpa på! Jag har flera pågående projekt som bara inte får fallera och därför måste jag verkligen fokusera på vart jag lägger min energi. Jag tror att detta kommer bli första gången någonsin när jag kommer be om ledigt vecka 7 d v s sportlov här i Göteborg.

Jag vägrar att skippa träningen nu trots att jag inte är frisk! Det kanske låter dumdristigt, men jag lovar att det är det inte. Därför har jag gjort STORA förändringar i programet för att hantera det under denna tid och fokusera på det jag kan träna och det innebär övningar som inte ger en högre hjärtfrekvens och små pass under dagen!

Jag inser nu när jag gör detta och har hamnat i denna situation att det är precis det här man behöver när man drar på sig en skada som gör att man inte kan träna som vanligt. Att man istället fokuserar på de delar på kroppen som man faktiskt kan träna!

Så med det sagt så säger jag till er, ge inte upp bara för att ni blir sjuka eller får en skada. Det kommer alltid finnas delar ni kan fokusera på som ni kanske aldrig annart hade tränat och som gör att när ni är friska igen kommer igen starkare än någonsin.

Jag försöker som alltid att se det från en positiv sida och jag tänker göra precis samma sak denna gång!

Hoppas ni får en fin och bra start på er måndag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.