Söndagspizza i orangeriet!


Vilken helt underbar helg jag haft! Vi har gjort massor av roliga saker tillsammans inklusive att varit ute med hundarna på långa promenader i bland annat Slottskogen som är ett favoritstället. Min lille söte Fonzen blev alldeles lycklig när han fick syn på hästarna i en hage med bara ”vanligt staket” och inte nät så han stack genast in sin nos och slickade hästen och pussade den på mulen. Min duktiga söta Fonzen är precis som en Cavalier skall vara, helt orädd, han älskar alla djuren. Men han är hela tiden beskyddande mot Boss, som om han trodde att det var han valp! 🙂

I går kväll hade vi middag i vårt underbara orangeri. Ett av dom bästa beslut vi tagit är att bygga vårt orangeri med tillhörande köksträdgård.

På eftermiddagen dammande jag och gjorde lite extra fint i orangeriet och sedan plockade jag blommor och ställde på bordet. Det är magiskt att trädgården fortfarande levererar blommor att plocka vi befinner oss ändå i mitten av oktober!

Jag verkligen älskar min trädgård! Den har allt som jag kan önska och faktiskt lite till för att jag skulle få världens finaste lilla köksträdgår det fanns inte i min värld tidigare! Det är jag och Stefan som också delar våra intressen. Vi gör näst intill allt tillsammans och det är faktiskt helt ovärderligt! Han gillar trädgården lika mycket som jag!

Jag skulle kunna gå och pyssla och plocka hela dagarna om jag hade möjlighet, men nu måste man jobba också! 🙂 Nog för att jag har ett väldigt roligt jobb och det är jag oerhört tacksam över.

Jag lagade hemmagjorda Italienska pizzor och så drack vi Cola Zero till för att vara lite extra busiga! Vovvarna älskar att vara i orangeriet och både Fonzen och Boss sätter sig gärna och sätter upp tassen på dörren när vi släpper ut dom för att säga att att dom dom ville gå in där! Dom vet att det är ett ställe för mys!

Om ni tittar på basilika bladen så ser ni att det är bladen från min hydroponiska odling jag använt och i söndags visade jag hur stora blad den har HÄR. Jag har fått dela de stora bladen i bitar på pizzan. Pizza utan färsk basilika är ingen Italiensk pizza!

Vi avslutade vår söndag på bästa sätt! Nu känner jag mig taggad för en ny hektisk vecka. Jag hoppas att er måndag börjar på bästa sätt! Önskar er alla en härlig vecka.

Alldeles oavsett var ni befinner er på livets resa, för det är just en resa, så försök tänka positivt och tänk bara framåt, glöm aldrig det. Att tänka på det förflutna tjänar sällan något till. Man kan inte göra mycket åt det förflutna men man kan göra allt åt framtiden! Det är bara du som kan göra den skillnaden! Glöm aldrig det!

Puss och kram!! 🙂 🙂 🙂

 

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.