Trappor för hela slanten!


Vi har just avslutat ett jobb hos en av våra kunder och gjort i ordning kundens trapp till övervåningen som tidigare bestod av smala trappsteg som var otroligt hala, och dessutom gjort att flera familjemedlemmar trillat ner för trappen och slagit sig. Här ser ni när vi kommit halvägs och hur trappstegen såg ut innan i slutet av trappan.

Vi har gjort trappstegen i massiv ek och alla steg är lite djupare än tidigare och även lite tjockare för att få en snyggt utseende på trappen. Tidigare så fick man inte riktigt plats med foten på trappsteget och trappen är nu inte längre lika hal som den var tidigare.

Vi skall nu göra lite ytterligare jobb hos samma kund och det innefattar fler trappsteg då vår kund blev så nöjd med trappan. Här ser ni det färdiga resultatet!

Vi jobbar även med byggnasprojekt och detta var av det mindre slaget! Förr oss är kvalitet och leveranstider viktigt.

Vi har så många fantasiskt fina kunder och det är så roligt att dom kommer tillbaka år efter år!

Vi håller även på med gardiner till samma kund. I går var sömmerskan klar med alla gardiner. Så nästa steg är uppsättning av dessa. Vi gör ofta större jobb, och då har vi egna sömmerskor som syr åt oss. Just dessa gardiner är tilverkade med både sidentyg, filfoder och vanligt foder och sydda med franska veck. Det gör att gardinerna blir extra lyxiga att sy på detta vis kräver verkligen en gedigen kunskap. Det är inte vem som helst som kan sy denna typ av gardiner.

Franska veck är alltså veck man syr för hand, istället för att sätta band och gardinkrokar. Det blir fantastiskt mycket snyggare och går inte ens att jämföra då det är ett riktigt hantverk. Skall visa er när vi satt upp några av längderna, men självklart är det en helt annan kostnad att sy den typen av gardiner.

Vår kund har även valt att tyget skall ligga på golvet för lite extra lyx, förr i tiden gjorde man gärna så för att visa på sitt välstånd, men idag gör man det för att det också är väldigt vackert att låta tyget ligga på golvet och det handlar om kanske ytterligare 12-15 centimeter per längd. Denna typ av uppsättning kräver också specialstänger att hänga upp gardinerna på dels för att det skall hålla för tyngden men också för att det skall se snyggt ut och vara i klass med gardinerna.

Hoppas ni får en fin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.