Tvätta krukor och flytta ställningar!


I dag har jag mestadels varit på utsidan och fortsatt med att göra snyggt på framsidan. Det blev att skura krukor på utsidan idag. Efter en hel vinter ute så skvätter det på krukorna och dom blir smutsiga. Jag har även mycket grönt på mina krukor från skog och träd i närheten, och då vill man skura bort det.

Inte det roligaste jobbet kanske, men resultatet blir så bra att det är värt allt det jobbiga. Inget att vänta på, bara att göra!

Sedan har jag även roat mig på insidan med att plantera om massor med plantor. Alla mina tomatplantor har fått en större och djupare kruka. Även alla rosenskära har jag gjort detsamma med. Sedan har jag planterat om ett stort gäng med petunior! Jag har fokuserat mycket på blommor i år!

Jag har även hjälpt Stefan att flytta ställningen flera gånger då han håller på att sätta läkt runt hela huset! Även svetsning av tak har blivit gjort i dag! Vi tar stora steg framåt varje dag!

Nu skall jag fixa lite fika till mig och Stefan att avnjutas i orangeriet för det är lite kallt ute idag men solen skiner här i Göteborg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.