Tyger till husbilen


Jag har beställt tyger till husbilen för att sy lite extra lyxiga gardiner och drapperier. Jag vill sätta den där extra touchen på husbilen och skall sy gardiner i sidentyger till fönstren. Färgerna jag valt går i linje med inredningen i bilen. Sedan blir det mer färg på kuddar och bland annat sänglinne.

Tyger till husbilen
Tyger till husbilen

Stefan har redan monterat alla stänger från Silent Gliss med glid till samtliga ställen så när tygerna kommer är det bara för mig att sätta i gång att sy. Här nedan kan du se några av de kuddar jag valt som kommer från Designers Guild. Här ser man också färgerna på soffan som går i beige och grått. Färgerna är inte helt korrekta på bilden men man får ändå en uppfattning om hur det ser ut.

Kuddar i lila från Designers Guild

Drapperier

Jag skall även göra ett drapperi som vi kan dra för när det är kväll och vi skall sova mot förarsätena, och även ett drapperi för ytterdörren till husbilen. Det där finns redan så klart, men jag vill gärna göra det ännu finare så att det blir extra mysigt. Tygerna jag valt är väldigt neutrala för jag har valt bland annat lila i kuddar så jag vill att det skall bli en fin harmoni med den inredningen som redan finns i tyger på soffan och även på själva inredningen. Sedan kan jag byta färg på kuddar när jag vill och om jag vill. Nu älskar jag lila och i hop med grått är det väldigt vackert.

Lila kuddar i husbilen
Golvet är grått och inredningen går i beige
Världens finaste sänglinne

Jag har även tänkt sy några extra kuddar. Det är så praktiskt med husbilen för ovanför det stora fönstret vid förarsätena så är det en väldigt stor hylla. Där kan man lägga kuddar när man vill sänka ner sängen. Det gör att kuddarna aldrig är i vägen. Jag älskar när saker har sin plats.

Sy kuddar till husbilen

När jag ändå håller på att sy kuddar till husbilen så kommer det nog också att bli några till matrummet. Jag har nämligen massor av vackra tyger hemma också. Vi får se vad det blir!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.