Väcka vovvarna denna tidiga lördagsmorgon!


I dag vaknade jag före vovvarna så det var jag som fick väcka vovvarna denna tidiga lördagsmorgon. Lite motvilligt vaknade dom och följde med mig ner! Så fort vi varit ute och dom fått frukost så somnade dom i en hög! Vilken toppensällskap!

Det är något visst med tidiga helgmorgnar. Jag gillar att vara uppe tidigt. Då känns det som om man nyttjar dagen i sin helhet! I dag skall jag försöka att plantera om många av mina plantor och toppa en del av dom! När jag toppar plantor så sätter jag om dom också i den utsträckning jag vill ha fler plantor!

Orangeriet knoppas persikoträden och sättlöken växer

I orangeriet växer mina sättlökar bra och dom verkar trivas där. Det är perfekt för jag har så mycket på insidan just nu så att det är bra om man kan sätta ut lite i orangeriet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Sattlok-e1615618324494-768x1024.jpg

Även mina vackra persikoträd börjar få knoppar. De är så vackra i rosa! Jag har klippt ner träden lite grand så i år kommer det inte bli så många persikor med till fördel för trädets utvecklign!

Rosa knoppar på persikoträden

Nu väntar jag bara på att det skall bli lite finare väder och då menar jag varmare så att man kan på allvar börja greja i trädgården med att fixa till rabatter och planteringslådor!

Jag har också odlat pioner i år och dom växer på så fint! Det skall bli mycket spännande att se hur dom utvecklas. Det är tre stycken en vit en cerise och en ljusrosa. Skall bli så spännande att se hur dom utvecklar sig. Den ena har redan en knopp. Ni kan se den på bilden lite till vänster.

Pioner
Pioner i tre färger och en med knopp

Dagen kommer gå lite i detta tema. Att fixa lite med det som går! Men det jag skulle verkligen vilja ut och röja men det får nog dröja någon vecka till eftersom jag inte vill ta bort värmande täcken om det kommer mer kyla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.