Underbara fredag äntligen här med mys!


Vilke helt underbar fredag. Underbara fredag är äntligen här med mys. Jag har varvat jobb med att fixa mat denna fredagskväll, men sanningen är den att jag älskar det. Det är ett sätt att leva skulle jag våga påstå! Jag har inget emot att jobba sent på kvällar eller tidiga morgnar. Kanske för att jag är van med att driva eget och då finns det ingen ”ledig tid” eller ”semester”. Under min mest hektiska period hade jag varken semester eller ledigheter på över 10 år. Många tror att det är en ”walk in the park” att driva eget och vara sin egen. Alltid jobb helger som vardagar. Dagar som kvällar! Men saken är den att om du gillar vad du gör så kommer det inte vara jobbigt på samma sätt.

Det som gjort att jag klarat mig väldigt bra är att jag har alltid säkerställt några superviktiga detljer som många lätt hoppar över. Att äta på bestämda tider och sova ett visst antal timmar per natt. Jobbet blir inte bättre för att man jobbar dygnet runt man måste sova och äta och hämta kraft.

Fredagsmys
En mysig brasa höjer stämningen

I kväll har vi återigen skålat i champagne. Vi har det som tradition på fredagar att fira veckans händelser. Det finns faktiskt alltid något att fira.

Liten förrätt blev samma som förra fredagen med huvudsaken är att man gillar den

Att avsluta veckan med en god middag på hemmaplan har blivit lite av en tradition nu. Tidigare brukade vi äta middag ute på fredagar men nu håller vi oss hemma i stället av förståliga skäl, pandemin! Det fanns många år när man inte ens var ledig en enda helg, på som sagt över 10 år. I dag njuter jag av helgerna. Om jag måste jobba en stund är det mer än ok.

Dukning med rosa och mitt älskade porslin från Designers Guild

Att fira på fredagar har blivit en tradition

För oss har det blivit en tradition och vi tycker faktiskt att det är väldigt mysigt. I dag har vi diskuterat hur vi skall inreda här hemma framöver. Just nu har vi båda så mycket jobb så vi inte hinner med att tänka på vårt eget projekt. Men den tiden kommer och jag känner att jag är otroligt ödmjuk inför den previligerade situation som vi har just nu.

Titta på dom här turturduvorna! Så gulliga mot varandra! Dom fick självklart också fredagsmiddag!

Vovvar

Jag önskar er världens finaste fredagskväll. Glöm inte att det blir vad man gör det till även om det tidvis kan vara tuffa förhållanden.

Ta hand om varandra där ute!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.