Vackra muggar för cappuccino!


Nu när vi är ute och ser oss omkring med vår nya älskade husbil så passar vi på att titta på saker som man annars inte hade kommit i väg till. Stefan är från Ystad så i förra veckan var vi på Österlen och i Ystad. Jag ville så gärna besöka en keramiker som heter Maria Liliegren och ni hittar henne på instagram @maria_liliegren. Jag kunde inte motstå ett par vackra muggar för cappuccino i hennes vackra butik.

Den underbara butiken ligger i en lokal där det finns flera konstnärer. Eftersom jag älskar färg så föll naturligtvis valet på muggar i ljusgrönt och rosa med blommor!

Vackra muggar för cappuccino!
Vackra muggar för cappuccino!
Mugg för cappuccino i keramik

Så ett tips från mig är att gå till denna keramiker när ni är i Ystad. Så värt ett besök. Skulle gärna vilja haft en skål jag såg men den var lite för stor. Hon lovade att hon skulle lägga ut när hon gör en ny så att jag kan beställa! Toppen!

Härlig promenad i Ystad

Vi passade på att parkera husbilen och tog en lång och härlig promenad i Ystad med hundarna. Det finns så härliga stråk att promenera på i Ystad.

Stannade på gågatan i Ystad och åt världens godaste Thai-mat. En klassisk lunch med tre små rätter som var så fantastiskt god. Jag har inte ätit Thai-mat på väldigt länge och valde tre små rätter som var helt perfekta. Lite av varje!

Så härligt när man har sitt hus på hjul med sig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.