Nya plädar till husbilen!


I dag har jag haft en mindre röjar-dag här hemma. Tvättat sängkläder och handdukar, bäddat rent, dammsugit och tvättat golv. Gjort rent alla badrum. Fixat blommor och städat i orangeriet. Vattnat det som behövs i trädgården. Känns så himla skönt.

Tvättat handdukar i lila

Vill visa mina nya plädar till husbilen

Jag vill också visa mina fina nya plädar som jag har fått möjligheten att lägga på plats i husbilen. Jag har redan ett par vackra plädar men när man är ute på tur är det bra med lite extra i fall det blir lite kyligt. I mitt fall så vill jag skydda framför allt dynorna i sofforna så att hundarna alltid kan sitta med oss när dom vill. Vovvarna tillhör familjen!

Nya plädar till husbilen!

När jag hittade dessa plädar så kunde jag bara inte motstå dom. Så fina med hundtandsmönster i gråskala och vitt och svart! Perfekt för husbilen!

Att hitta dom magiska platserna

När man är ute med husbilen så hittar man dom mest underbara ställen längs vägen. Ställen som man med största sannolikhet aldrig annars besökt! Ställen man önskat besöka men inser att de ligger långt bort. Jag har en lista av ställen och nu kan man bara avverka dom när vi är ute på tur!

Jag har under många år tänkt att jag skulle vilja besöka Paradisverkstaden på Öland och i veckan som gick så fick jag äntligen möjlighet. Vilket underbart ställe. Dit måste ni åka om ni skall till Öland. Det ligger centralt i Färjestaden. Jag hade planerat att köpa några ljuslyktor men just nu hade dom inte i mina färgställningar. Jag är som ni vet en färgnörd! Dom hade bara i gråskala och beige! Inte min grej! Men fortfarande magiskt vackra men passar inte i mitt hem eller min personlighet! Jag tänker inte ändra efter hur alla andra har hemma.

Paradisverkstan på Öland

I stället hittade jag dessa magiska plädar! Snyggaste jag sett på länge och dom var inte billiga men jag fick dom helt enkelt i present av mig själv. Snällt eller hur! Roligt med fina minnen på semestern.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.