Världens finaste sänglinne!


Nu måste jag bara visa vad vi har fyllt på vår webshop med. Nämligen massor med helt magiska påslakan-set. Både för singel-täcke och dubbel-täcke. Vi säljer dom i set där ett Singel-set ingår ett påslakan och ett örngott. Medans i Dubbel-set så ingår ett påslakan men i stället två stycken örngott.

Världens finaste sänglinne
Världens finaste sänglinne från Designers Guild

Ni hitta samtliga sänglinnen HÄR

Nu skall jag visa mina egna favoriter. Det första är detta helt magiska set med gråsvart botten och ljusgrå möntrad baksida som bara är så effektfull att vika över! Så fint!

Det finns något för alla

Detta har jag själv tänkt köpa för att jag helt enkelt är helt kär i mönstret! Så vackert! Som ni ser har även kuddarna en ljusgråmönstrad baksida så man ser kontrasterna! Underbart!

Designers Guild Shalimar Garden Amethyst
Shalimar Garden Amethyst

Ett annat påslakan som är otroligt vacker är detta som heter Kiyosumi Celadon. Helt bedårade färg i turkosgrönt och med nyanser av vitt och grönt!

Kiyosumy Celadon
Kiyosumi Celadon

Det finns ytterligare ett i liknande färgställnign med fåglar! Även det är helt underbart! Svårt att välja bland härligheterna. Maple Tree Celadon och fåglarna med blå mage är så vackra.

Maple Tree Celladon
Maple Tree Celadon från Designers Guild

Det finns även sänglinne med lite mer vibrerande färgställningar som här Palace Flower Ochre som gör vem som helst på gott humör.

Palace Flower Ochre

Men det finns också mer neutrala som denna med ett digitalt tyck med fjädrar i beige toner. Som heter Quill Natural

Quill Natural

Så himla roligt med nyheter särsilt på sänglinne-fronten för jag tyckte det var längesedan man såg något nytt och fräscht. Ni hittar vår webshop HÄR och samtliga sänglinnen HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.