Vaser från Skruf Glasbruk har fått sin plats


Nu är vi hemma igen. Vi kom hem i går efter vår lilla färd till Skruf Glasbruk som var planerad. Därefter gjorde vi en extra tur vidare till Kalmar och Öland och Böda Sand. Vilken underbar helg vi haft. Vaser från Skruf Glasbruk har fått sin plats i mitt nya matrum på vårt underbara betongbord på 3,60 meter. Det är inte vad som helst som passar på bordet med tanke på storleken. Denna vasen har jag spanat in ända sedan den lanserades 2018. Den har stått överst på min önskelista men jag vill köpa den direkt av Skruf Glasbruk för känslans skull! Som ni ser köpte jag även två små i samma serie. Finns även en mellanstor storlek!

Vaser från Skruf Glasbruk har fått sin plats

Den kommer bli så användbar genom alla årstider. Jättefint att bara sätta några vackra grenar lika gärna som en underbar bukett!

Jag tycker det är härligt att göra fina minnen av köp som detta. Vasen är inte direkt billig men nu blir den ett fint minne och jag hoppas att vasen hänger med hela livet! När jag var liten så åkte jag och min mamma till alla glasbruk i Småland på egen hand och jag har så himla fina minnen från det. Vi tältade på Öland och åkte från söder till norr för att jag skulle få se hela landskapet. Underbara minnen.

Vaser från Skruf Glasbruk har fått sin plats
Vaser från Skrufs Glasbruk har fått sin plats

Vaser på min önskelista

Jag har ytterligare en vas som står på min önskelista. Det är vasen som Skruf Glasbruk tillverkar men där Svenskt Tenn äger designen. Vasen heter Dagg. Därför är tanken att någongång framöver åka till Stockholm och köpa denna fina vas hos just Svenskt Tenn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.