Vi har uppdaterat våra öppna spisar!


Under gårdagen fixade Stefan med våra öppna spisar. Dels har Stefan byggt en ny öppen spis i vårt matrum där dom sista detaljerna skulle göras med intag för biobränsle från utsidan. Men han har också uppdaterat öppna spisen i vårt vardagsrum med senaste elektroniken för att eldas med biobränsle! Samt en ny plåt för att göra utseenden annorlunda än vi tidigare hade. Det blev så snygg och stilrent.

Vi har uppdaterat våra öppna spisar
Vi har uppdaterat våra öppna spisar

Stefan har även dragit ledningar för biobränse som nu går under det platsbyggda skåp som han skall bygga för allt mitt porslin. Så nästa steg är att få de platsbyggda skåpen på plats! Det händer så mycket hela tiden att jag knappt hinner med att skriva om allt!

Den öppna spisen i vårt matrum är högre för att man skall kunna se elden på ett bra sätt när man sitter och äter så att inte något döljer elden!

Öppen spis i matrummet

Känslan av vårt matrum börjar infinna sig

Fortfarande längtar jag mest av allt tills vi skall tapetsera vårt matrum. Det kommer bli en magisk känsla. Det verkar som om vi ligger väldigt bra till för att få leveransen av de flesta av våra möbler den 25 juli! Det skall bli så rolig känsla att få ställa allting på plats.

Nya tapeter till vårt vardagsrum

Jag har nu beställt 17 rullar med tapeter till vårt vardagsrum och glasgång. Det går framåt här känns det som. Vi kommer ha gott om jobb på semestern. Så himla kul! Vi skall göra om större delen av vårt hus och just nu kan jag lova att det är rörigt här men det gör faktiskt ingenting. Det är för en god sak och det kommer bli mer ordning än aldrig tidigare när allting är klart!

Nu saknas lite detaljer till matrumsborden. Jag har bland annat tittat på en helt magisk vas som jag vill ha. Som både kommer vara vacker både med och utan blommor. Det kommer bli mitt lilla sommarprojekt att inreda mitt matrum som kommer att bli ett stort nöje!

Mattorn levereras redan i dag

Dessutom skall mattorna som vi köpte i lördag levereras i dag. Det skulle ta 2 veckor men uppenbarligen gick det fortare än så. Det skall bli roligt att få se dom på plats!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.