Vid den här tiden förra året!


Det är verkligen enorm skillnad på väder i år jämfört med föregående år. Vi den här tiden förra året så startade vi med vår utbyggnad och då såg det ut så här! Det var milt väder och solen sken.

Det fanns inte en enda snöfilnga och det var en väldigt mild vinter som verkligen var till vår fördel.

Tänk vilken skillnad och vilken tur vi hade förra året. Under dom här omständigheterna hade vi inte kommit så långt som vi gjorde då! Nu sitter vi här och tittar ut på all snö och på dom nya terrasserna så ligger det en decimeter snö!

Vi avslutade februari genom att lägga papp på taket!

Nu är det minusgrader här i Göteborg som det aldrig brukar vara! Till och med hundarna tycker det är lite kallt ute men vill gärna vara ute än då.

I februari förra året började även mina persikoträd att blomma. Det lär jag få vänta på en tid i år fast det är nästan bara en fördel så att dom inte åker på en köldsmäll!

Jag hade också gullök som hade börjat komma upp ur sin förodling vid denna tiden förra året!

Detta året lär allting bli lite senare men det finns en charm med det också! En stor fördel är att det är tjäle och det gör att skadedjuren inte överlever eller åtminstone minskar i antal. Jag tänker då särskilt på mördarsniglar!

Man får passa på att njuta av det vackra vintervädret så länge det stannar! Det är verkligen inte varje år vi får göra det!

Hoppas ni får en bra start på er tisdag och glöm inte planera in lite promenader i det vackra vädret!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.