Träningsuppföljning och en väldigt speciell vecka


Måndagar betyder träningsuppfölning för min del. Denna veckan har jag gått från klarhet till klarhet. Jag har börjat äta lite mer, träna löpning hårdare och känner att jag verkligen får ut det jag vill av min träning för tillfället. Jag vet att jag behöver justera hela tiden. Kanske till och med varje vecka, men huvudsaken är att det känns bra. Den här veckan är en väldigt speciell vecka för jag skall nämligen operera mig på torsdag.

Invägningen visar att jag har gått ner 0,5 kg och 8 cm totalt och det får jag vara nöjd med.

När jag gör operationen så betyder det att jag åtminstone inte kommer kunna träna på minst 1 vecka (jag försöker vara positiv här) men troligen innebär det kanske hela 2 veckor eller mer. Jag kommer ha operationssår vilket kräver att jag håller mig still och lugn och inte gör pulsökande aktiviteter. Förutom att tvätta mig med Desucotan både kvällen innan och på operationsdagen, och även tvätta håret med detta medel, så är det positivt. Fast det är för en god sak så det är bara att göra!

Hur skall det då gå med träningen under denna perido. Jo, jag har planerat även för detta. Mitt enda mål de första 14 dagarna är att hålla min vikt. Se till att såren läker. Ta bort stygn och ta det lungt! Det är också ett mål att uppnå!

Jag ser verkligen fram emot torsdag. Pratade med mamma i går söndag och hon frågade mig om jag var nervös. Jag svarade i vanlig Berith-anda, att jag inte känner mig nervös. Självklart har jag respekt för det jag skall göra men jag ser fram emot det färdiga resultatet när jag kan återhämta mig och se till att jag snart är på banan igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.