Vill ni se mina loppisfynd från midsommar!


Självklart har jag även hunnit med lite loppisfynd i midsommar! Vill ni se mina loppisfynd från midsommar? Har tänkt mig att göra en lite fin porslinskonst till mitt orangeri. Det är en av alla mina små hobbies jag har och är på ständig jakt! Tycker det är så himla roligt. Dels att använda gamalt porslin men dels att göra något fint av det som kommer till använding i vardagen och gör mig glad.

Jag gör det ofta så det får en funktion som exempel kan vara att det blir en vas eller en ljusstake!

Guld i kombination med blommor och färger kan aldrig gå fel!

Älskar det sirliga guldmönstret i kombination med ljuva klara färger!

Ofta när jag gör porslinskonst så burkar jag samla lite olika delar men denna gång föll jag handlöst för ett porslin som kommer få bli hela basen för det jag tänkt göra! En kombination av guld, blommor och färg. Perfekt om du frågar mig!

Varje år när hyllorna börjar bli tomma i orangeriet vill jag fylla dom med något lika vacker som blommorna!

Köpte också en lampfot som jag inte riktigt vet ännu vad jag skall ha den till, men det brukar lösa sig. Jag följer mitt hjärta när jag väljer! Jag har en liknande som jag köpt tidigare, och den kanske skall få utgöra något vackert i min nya walk-in-closet. Vi får se helt enkelt!

Nu har jag precis diskat allt sammans och gjort fint! Nu skall det få torka och jag skall prova mig fram lite innan jag börjar göra porslinskonst av det.

Hoppas ni har en fin söndag! Snart skall vi börja grilla revben som jag kokade och lade i marinad i går kväll! Det kommer bli mums! Ute öser regnet ner! Hur har ni det!? Har er midsommar varit fin!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.