Middagen blev mysig med grillat!


I dag har verkligen regnet öst ner här i Göteborgsregionen. Tycker alltid att det är lite mysigt när det regnar. Vi bestämde trots allt att grilla och göra grillade revben som jag hade förberett redan under gårdagen. Om du aldrig grillat revben så måste du följa mitt recept och prova detta. Revbenen blir så möra och goda och köttet bara faller av. Ni hittar hela receptet HÄR från marinering till grillning, men man behöver förbereda dagen innan om det skall blir riktigt bra.

Så här såg revbenen ut när jag tog upp dom ur marinaden! Redo för grillen!

Plockade tomater och sockerärtor i trädgården!

Att sitta i orangeriet när det spöregnar är faktiskt riktigt mysigt. Där ute är det varmt och skönt och att tända några ljus är inte heller fel! Några små troll vill gärna vara med! Först på plats!

Lite regndroppar hann det komma på fatet med grillade revben! Dom var helt fantastiskt goda!

Min vackra lille Boss som med spänd förväntan väntar på mat. Självklart får dom alltid smaka på det vi äter! I dag tyckte Boss att det luktade ovanligt gott!

Det är så mysigt att sitta här ute och mysa!

Vi har en supermysig söndag trots att vi räknat med lite bättre väder, men det är bara att anpassa sig och göra det bästa av situationen! Sämre kan man ha det!

Jag har även bakat persikopaj av egenodlade persikor! Så nu skall det avnjutas med en god cappuccino! Önskar er alla en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.