Jag i dag!


I dag blev det till skillnad från de allra flesta dagar byxor. När jag flydde år så fick jag ett par helt underbara byxor som jag önskat mig i födelsedagspresent med en söt topp, alltsammans från Michael Kors.

Så himla nöjd och känner mig så snygg i detta!

Verkligen också nöjd med mitt hår! Tog ett beslut för en månad sedan att ta ur alla hårförlängingar då mitt hår blivit så mycket bättre sedan jag slutade gå hos frisören som bara satte alla förlängningar på fel ställe så mitt hår gick av. Nu har jag efter ca 8 månader och själv gjort mina hårförlängningar faktiskt lyckats få bra kvalitet på mitt eget hår! Måste säga att det är enormt skönt att slippa förlängningarna. Åtminstone just nu! Annars börjar jag sätta i igen, nu när jag vet att jag kan göra det själv hur enkelt som helst.

Byxorna är i viscose och med vita revärer i sidorna och helt ljuvliga att ha på sig! Skulle kunna tänka mig fler av denna modell!

Önskar er en fantastisk dag i solskenet! Känner mig också extra glad efter att ha avslutat ett antal bra möten i dag! Blir ett bra avslut på veckan då det redan är fredag i morgon.

Puss och kram!!!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.