Tjollahopp!


Äntligen helg och lite ledigt och redan söndag! Jag har haft en bra vecka. Just nu handlar det väldigt mycket om utveckligen på jobbet som faktiskt går fantastiskt bra just nu och jag känner mig riktigt glad över hur fort allting gått.

Från det att jag bestämde mig för att satsa och fram tills i dag har det hänt så mycket roliga saker och det går bara framåt! Det enda är att jag inte alltid riktigt hinner med allt jag vill, som denna vecka! 🙂 Det resulterade i att jag tog ett klokt beslut att fokusera på att göra färdigt jobbet jag måste och ge mig ledigt från bloggen i 2 dagar!

Det är just därför jag är lite frånvarande här inne just nu, måste jobba hårt för att fixa allting jag åtagit mig! Mitt jobb är, och har alltid varit viktigt för mig! Just nu går allting i rätt riktning och det känns också fantastiskt roligt! Vissa deadline måste man hinna med och då måste man dessvärre prioritera i bland, men det är inte så ofta jag INTE hinner allting jag föresatt mig, tack och lov.

Här hemma flyter allting på Stefan gör allting för att vara markservice just nu och samtidigt hinna med delar av bygget, hundarna och vår webshop!

I går var vi i Slottsskogen och gick en promenade i kylan. Vi tog på oss ordentligt med långkalsonger och varma jackor och skor, och för första gången hade jag även handskar på mig! Härligt att vara ute i naturen även när det är kallt bara man är rätt klädd! För mig blir hundpromenader som en själslig uppgradering när man har mycket att göra på jobbet. Man känner när man går där ”att det var precis detta jag behövde”.

I bland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna allting fint som händer mig just nu och allt fint jag har runt om kring mig. Hoppas ni får en fin start på er söndag så skall jag uppdatera min blogg!

Kanske är det så att jag är mer tacksam för saker som händer, än jag var tidigare när jag var yngre! Eller kanske ser jag på historien att tänk om jag vetat för 20 år sedan var jag skulle befinna mig idag. Hade jag trott det då!?

Hur som helst jag har fattat många kloka beslut på vägen och alltid litat på min magkänsla tillsammans med att jag alltid vill att något nytt skall hända! Det har lett mig till vart jag är i dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.