En present till mig själv!


Jag är ganska bra på att köpa fina saker till mig själv. Så i går blev den en present till mig själv! När det gäller presenter så behöver det inte bara vara kläder utan även fint porslin, fina ljusstakar eller något annat jag vill ha. Presenterna behöver inte var dyra men ofta sparar jag till något jag verkligen vill ha. Impulshanda däremot är något jag aldrig eller väldigt sällan gör. Jag tycker om att köpa det jag verkligen vill ha. Spana in det, och sedan spara och köpa det när jag fått i hop pengarna. Jag tycker om det där momentet när man längtar efter något.

Den här väskan har jag spanat in en längre tid. Jag har ingen väska i rosa så det var lite av motivationen.

En present till mig själv!
Väskan kommer från Michael Kors

Vem behöver inte en rosa jacka?

Jag har länge kollat in en fin jacka på Michael Kors som jag vill ha. Men om jag skulle fråga mig själv om jag behöver ännu en jacka så hade svaret blivit NEJ. Så jag har spanat in den en längre tid och nu när dom för andra gången satte ner priset så kunde jag inte längre motstå den. Jag motiverade för mig själv att det blir en perfekt jacka att ha med i husbilen när det är ruggit väder. En färgglad jacka som är kort och lite mer vår-aktig!

En present till mig själv!

När jag ändå höll på så handlade jag även en in klänning med långa ärmar i samma färg och efter som jag älskar att matcha så blev det ett fint set till slut! Så fint. Jag älskar rosa och detta blir ett litet set som jag kommer ha med i husbilen! Får man vara så tokig! Nu är jag det, så det är nog inte mycket att göra åt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.