Dagstur till Gekås i Ullared


Vi tog en ledig och gjorde en dagstur till Gekås i Ullared för att fylla på förråden. Jag tänkte därför skriva om fynd på Gekås i Ullared 2022 som man kan göra och skriva lite om priser. Vi åker ner några gånger varje år för att fylla på med framför allt rengöringsmedel och anda hushållsartiklar, hundsaker som hundkex, schampo och balsam till vovvarna. Jag köpte en hel del kryddor och saker man har när man bakar som kakao, bakpulver, florsocker, pärlsocker, bakchoklad mm. Vi köper helt enkelt det som är väldigt mycket billigare på Gekås i Ullared.

Fynd på Gekås i Ullared 2022
Fynd på Gekås i Ullared 2022

Jag har ett nytt skafferi

Nu har jag möjlighet att fylla på lite extra eftersom jag gjorde jag lite omstruktureringar här hemma och byggde ett nytt skafferi. Perfekt att köpa på mig lite mer för att fylla mitt skafferi som ändå ser halvtomt ut fast jag fyllt upp med massor! Om ni är nyfikna på hur jag gjorde mitt skafferi så hittar ni det HÄR. Nu när många saker dessutom blivit dyrare så känns det extra bra att ha ett stort skafferi. Mitt nya skafferi är 60 cm djupt och 2,5 meter brett. Det går in massor av saker. På Gekås såg jag bara att en av alla saker jag brukar handla hade gått upp och det var hundkexen som gått upp med 3 kr per förpackning. Fortfarande är dom extremt billiga i jämförelse om jag skulle handla det hemma. Ett paket med hundkex på 800 gram kostar nu 26,95 kr

Härligt att komma hem och bara ställa upp saker på hyllorna och fortfarande ha bra översikt över vad man har. Allting står så klar i datumordning.

Lyktor till vår husbil

En sak som jag tittade efter var fina lyktor till vår husbil. Dessa har jag tänkt att ha på utsidan när vi ställt upp våra möbler. Till husbilen köpte jag även tabletter till toaletten i husbilen. Perfekt och väldigt prisvärt. Dom kostade 139 kr per förpackning. På Gekås så hade dom även dunkar med add-blue som vi behöver till husbilen. Add-blue kostade 79 kr per 10 liters dunk.

Lyktor till husbilen
Lyktor i olika färg och form Gekås
Lyktor i olika färg och form från Gekås
Lyktor från Gekås
Lyktor från Gekås

Det blev även handdukar till husbilen i lila. Superfina! Jag har letat efter lila handdukar överallt och har inte hittat några i rätt lila färg men på Gekås hittar jag det och dessutom superbilligt. Gästhandduk 30×40 cm 17,95, Handduk 50×70 cm 34,95, Badhandduk 70×140 cm 89,95.

Handdukar till husbilen

Vi köpte även en matta ”Oslo” i ull med langetterade kanter till husbilen. för 349 kr i mått 80x 150 cm men det fanns även i större storlek. Vi hade i veckan tittat på att special-beställa en matta och tagit hem mattprov. Det skulle kosta 1400 kr. Stor skillnad. Så att åka till Gekås i Ullared lönar sig verkligen.

Matta till husbilen

Mattorna fanns i olika frågeställningar och det fanns flera modeller.

Mattor från Gekås
Mattor från Gekås

Skoavdelningen på Gekås

Jag måste också skriva om den helt fantastiska skoavdelningen på Gekås i Ullared. Vilken dröm. Trodde faktiskt inte att det kunde bli så bra! Vi köpte en rejäl påse skor till oss båda. Fantastiskt stor och väldigt mycket att välja på. När man handlar skor så betalar man dom i kassan i skoaffären och sedan stänger dom den påsen och man kan få uppvisa kvitto i kassan.

Skoavdelning på Gekås
Skoavdelning på Gekås

Tidigare har jag tittat på sandaler med stora virkade remmar över foten. Dom jag tidigare har tittat på kostade en bit över 2000 kr och jag tyckte inte att det var försvarbart att köpa sandaler för den summan. Nu när jag kom till Gekås skoavdelning så hade dom sådana för 399 kr med glitterstenar på! Jag köpte mig ett par i både rosa och svart!

Enorm skoavdelning på Gekås
Sandaler på Gekås i Ullared
Virkade med stenar från Gekås

Stefan köpte Björn Borg sneakers i både svart, vitt och ett par blå av annat märke. Han köpte låga gummistövlar. Ett par sneakers som inte har snörning som han ville ha när vi åker med husbilen så att han bara kan stoppa ner foten.

Sneakers från Gekås

Sandalerna från Fila kostar 149 kronor och fanns för både dam och herr i olika färgställningar. Även mintgröna och rosa för tjejer.

Sandaler från Fila på Gekås

Det fanns också sandaler från Björn Borg i olika färgställningar både för dam och herr och dom kostade 119 kr.

Sandaler från Björn Borg på Gekås
Sandaler från Björn Borg på Gekås

Vi köpte båda två sandaler från Björn Borg helt i plast som man kan ha om man måste dusch i en allmän dusch någonstans på en camping. Dom kostade 119 kr.

Kaffe till Nespresso

Vi har köpt en Nespresso med mjölk-skummare som vi har i vår fina husbil. Nu har dom även kaffe från Starbucks för Nespresso på Gekås. På Gekås kostar en förpackning 37,95 i stället för ca 45-50 kr. Perfekt att lite på Gekås även om jag har ett kaffekonto på Nespresso.

Kaffe till Nespresso på Gekås från Starbucks
Starbucks för Nespresso på Gekås

Märkeskläder från Calvin Klein och Peak Performance

Vi köpte också en hel del kläder. Stefan använder en hel del T-shirts och brukade tidigare köpa en stretch T-shirt från ett finare märke. På Gekås har dom ett eget märke som heter ”Basic You” som finns för både killar och tjejer och det är minst lika bra eller bättre kvalitet och kostar 59,95 kr per T-shirt. Dom finns både som rundhalsade och V-ringade och det finns med lång och kort ärm. Superfina. Stefan köpte i svart, vitt, blått och grått. Han köpte 12 T-shirt och dom kostade tillsammans 719,40 kr. Stefan köpte även några t-shirt från Peak Performance och Calvin Klein och dom kostade 299 kronor styck. Han köpte också collegetröjor från Calvin Klein för 699-769 kr styck. Vi tittade på exakt likadana i en affär i centrala Göteborg och där kostar dom 1299 kr.

Märkeströjor från Calvin Klein och Peak Performance
Tröjor från Peak Performance på Gekås

Jag köpte själv en collegetröja och en figursydd t-shirt från Calvin Klein i ljusgrått. Även dom kostade 279 respektive 769 kr. Dom hade också otroligt fina Peak Performance collegetröjor för både killar och tjejer till samma billiga pris. Fantastiskt.

Det fanns faktiskt väldigt mycket fint denna gång så jag rekommenderar verkligen ett besök i sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.