En dagstur till Gekås och inköp på Gekås vs Fina gatan! 6 kommentarer


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Adtraction

Som ni vet så kommer det nya trender och går hela tiden. Frågan är om man vill lägga en förmögenhet på en trend? Eller om man hellre köper en kopia! Valet är inte alltid enkelt, men en sak är säker. Det kommer alltid finnas dom som helst köper orginal alldeles oavsett, och inte kan tänka sig något annat, och så kommer det finns dom som hellre köper billigare kopior. Låt oss enas om det alldeles oavsett vilken sida vi står på!

Själv skulle jag vilja ha en speciell fåtölj av Hans J Wegner och då vill jag inte ha en kopia, men med andra saker kan jag tänka mig kopior på om jag vet att att jag inte kommer vilja behålla dom livet ut! Ungefär så tänker jag! 🙂 Hur tänker ni?

Just nu är det trendigt med ansikten i olika konstellationer på t e x krukor och skålar. Beroende på vem som designat och var dom kommer i från så så kostar dom olika mycket!

Frågan är då, har man tänkt skaffa en sådan här kruka för att man vill ha ett ”statement” som skall följa en livet ut? Ja då tycker jag man skall köpa ett orginal utan tvekan. Om man bara vill följa trenden då tycker jag att det är fritt fram att köpa en kopia.

På min dagstur till Gekås i Ullared häromdagen så håller jag alltid utkik efter detaljer jag kan tipsa er om! Så här kommer några av mina!

Så låt oss stanna vid krukor och skålar med ansikten ett tag! Krukan här nedan är ett orginal och är formgiven av Jonathan Adler. Väldigt duktig designer och jag har själv en del föremål från honom. Men frågan är om man är beredd att köpa den här krukan från formgivaren som ser ut så här…

Krukan är designad av formgivaren Jonathan Adler och ni hittar den HÄR om ni heller vill köpa orginalet

…eller om ni hellre vill titta på kopian så hittar ni den på Gekås i Ullared för det facila priset av 79 kr! Den finns både som skål och som kruka i olika höjder! Även i olika färger som ni kan se.

Krukor från Gekås i Ullared föreställande ansikten för 79 kr styck

Sedan har vi en annan

Kruka/vas från formgivaren Jonathan Adler som ni hittar HÄR

Här nedan en liknande kruka från Geås i Ullared som man både kan använda som vas eller kruka! Fina eller hur! Även dessa kostar 79 kr styck.

Sedan fanns det massor av olika krukor på Gekså i Ullared som verkilgen var jättefina!

Det fanns flera olika lejonhuvud och både i vitt och svart!

Ormen var riktigt läcker!

Sedan fanns det massor av olika ansikten!

Det får bli dagens lilla tips från mid dagstur till Gekås i Ullared under gårdagen. Jag har mer fynd jag kommer visa er men jag varvar lite med andra saker på min blogg så att jag inte tråkar ut er! 🙂

Ha en underbar fortsatt dag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “En dagstur till Gekås och inköp på Gekås vs Fina gatan!