Hitta trendiga mobilskal på Gekås i Ullared för en bråkdel och artiklar i DN om Gekås verkligen är billigt! 5 kommentarer


I dag tänkte jag skriva om moderiktiga och trendiga mobilskal och plånboksfodral till mobilen. Vill du handla verkligen billigt så gör ett besök på Gekså i Ullared. De säljer dessutom från flera trendiga märken. Att handla billig är så klart extra roligt och dessutom om man kan handla samma saker som hemma i affären men till lägre pris. Ett besök i Ullared är alltid lika roligt. Vi gör det till en utflykt. Fikar i deras fina och billiga fik. Handlar det vi har på listan och ser det som en rolig dag.

Denna sommaren har det publicerats ett antal artiklar i diverse tidningar om att det inte skulle vara billigt på Gekås i Ullared. Artikeln påstår att man lika gärna skulle kunna köpa sina saker hemma i affären eller på nätet för billigare pengar. Den som skriver den artikeln har nog ALDRIG varit på Gekås. Jag vet inte hur den personen själv resonerar över lag. Om personen i fråga åker till en butik och handlar och köper dyrare saker bara för att den råkar befinna sig där!? Eller går personen hem och gogglar på varenda enskild vara. Tror personen att så många miljoner svenskar är dumma i huvudet eller är det så enkelt att dom har nyhetstorka. Eller vill tidningen att svenskarna skall klicka på deras artikel i Dagens Nyheter för det finns inget att skriva om. En artikel om Gekås i Ullared lockar definitivt läsare! Vad tror ni!

Jag har skrivit massor av inlägg om Gekås i Ullared och jag tycker att det är en fantastisk utflyktsmål. Det är också ett sätt att spara pengar. Själv sparar jag in resan bara genom att handla allt till mina hundar där för 3-4 månader i taget. Som ett exempel så kostar en påse med hundkex på 800 gram 23,95 kr, i affären kostar en påse med mindre än hälften dubbelt så mycket. Levergodis är hälften så dyrt och hundschampo och balsam kostar en bråkdel. Tuggben kostar också mindre än häften. Det sparar mig ca 800 kr varje gång och där tjänade jag in bensinpengarna med råge!

Mobilskal på Gekås i Ullared

På Gekås i Ullared har dom skal för samtliga mobilmodeller. De har både Android och Iphone och dom kostar 149 kr från ett antal leverantörer som är mer än dubbelt så dyra i affären.

Ni ser själva, rad upp och rad ner. En hel avdelning har mobilskal.

Gekså i Ullared har större delen av deras sortiement och Guess What! Dom säljer alla skal på 149 kr styck! Så det spelar ingen roll hur stor rabatt det är i affären för du kommer aldrig ner till priset 149 kr. Utöver det har dom massor av andra skal som kostar mellan 49-69 kr.

Detta är en sådan sak som jag brukar köpa när jag är där 1-2 mobilskal som jag valt ut och jag blir på intet sätt ruinerad. Kanske behövde jag inte just ett mobilskal, men för 149 kr kan jag köpa ett med gott samvete.

Gekås har mobilskal samtliga Iphones och Android modeller. Mobilskalen hänger i långa rader beroende på vilken telefon och modell du har! Rad upp och rad ner!

När jag var där sist så köpte jag mig ett skal med rosa leopardmönster som jag är mycket nöjd med. Köpte mig även ett citrongult ”gummiskal” för 69 kr. Så visst finns det ännu billigare om man vill ha det.

Hopas ni gillar mitt tips för Gekås i Ullared och jag måste tillägga att jag ÄLSKAR Ullared vad någon annan än tycker! Vad har ni någon åsikt om Gekås i Ullared?

Ha en fin dag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Hitta trendiga mobilskal på Gekås i Ullared för en bråkdel och artiklar i DN om Gekås verkligen är billigt!