Hitta trendiga mobilskal på Gekås i Ullared för en bråkdel och artiklar i DN om Gekås verkligen är billigt!


Detta inlägg innehåller reklamlänker i samarbete med Adviral

I dag tänkte jag skriva om moderiktiga och trendiga mobilskal och plånboksfodral till mobilen som du kan handla verkligen billigt på Gekså i Ullared och dessutom från den trendigaste leverantören av dom alla nämligen Ideal of Sweden. Jag älskar att handla billigt och med kvalitet och ett besök i Ullared är alltid lika roligt. Vi gör det till en utflykt. Fikar i deras fina och billiga fik. Handlar det vi har på listan och ser det som en rolig dag. I dag tänker jag skriva om mobilskal och plånböcker till vår kära ägodel mobiltelefonen.

Denna sommaren har det publicerats ett antal artiklar i diverse tidningar om att det inte skulle vara billigt på Gekåsi Ullared, utan att man lika gärna skulle kunna köpa sina saker hemma i affären eller på nätet för billigare pengar. Den som skriver den artikeln har nog ALDRIG varit på Gekås, och jag vet inte hur den personen själv resonerar över lag. Om personen i fråga åker till en butik och handlar och köper dyrare saker bara för att den råkar befinna sig där!? Eller går personen hem och gogglar på varenda enskild vara. Tror personen att så många miljoner svenskar är dumma i huvudet eller är det så enkelt att dom har nyhetstorka och vill att svenskarna skall klicka på deras artikel i Dagens Nyheter för det finns inget att skriva om, och en artikel om Gekås i Ullared lockar definitivt läsare! Vad tror ni!

Jag har skrivit massor av inlägg om Gekås i Ullared och jag tycker att det är en fantastisk utflyktsmål och ett sätt att spara pengar. Själv sparar jag in resan bara genom att handla allt till mina hundar där för 3-4 månader i taget. Som ett exempel så kostar en påse med hundkex på 800 gram 23,95 kr och i affären kostar mindre än hälften lika mycket. Levergodis är hälften så dyrt och hundschampo och balsam kostar en bråkdel. Tuggben kostar också mindre än häften. Det sparar mig ca 800 kr varje gång och där tjänade jag in bensinpengarna med råge!

Låt oss då ta ett exempel annat roligare exempel. Det finns ett fantastiskt företag som heter Ideal of Sweden HÄR som säljer dom mest underbara mobilskal och de lanserar hela tiden nya fina skal och kampanjer. Vid olika tidpunkter kan man köpa med rabatt. Ett skal på Ideal of Sweden kostar 249-399 kronor beroende på vad det är för skal.

På Gekås i Ullared har dom skal för samtliga mobilmodeller både Android och Iphone och dom kostar 149 kr.

Ni ser själva, rad upp och rad ner. En hel avdelning har mobilskal.

Gekså i Ullared har större delen av deras sortiement och Guess What! Dom säljer alla skal på 149 kr styck! Så det spelar ingen roll hur stor rabatt Ideal of Sweden har för du kommer aldrig ner till priset 149 kr. Utöver det har dom massor av andra skal som kostar mellan 49-69 kr.

Detta är en sådan sak som jag brukar köpa när jag är där 1-2 mobilskal som jag valt ut och jag blir på intet sätt ruinerad. Kanske behövde jag inte just ett mobilskal, men för 149 kr kan jag köpa ett med gott samvete.

Dom har för samtliga Iphones och Android modeller och dom hänger i rader beroende på vilken telefon och modell du har! Rad upp och rad ner!

När jag var där sist så köpte jag mig ett skal med rosa leopardmönster som jag är mycket nöjd med. Köpte mig även ett citrongult ”gummiskal” för 69 kr. Så visst finns det ännu billigare om man vill ha det.

Sjävklart har inte alla möjlighet att åka till Ullared och då finns alltid möjligheten att köpa dom på nätet hos Ideal of Sweden HÄR och utnyttja en av deras rabatter. Eller gå in där och titta i förväg vad dom har för olika modeller så man vet vad man vill ha när man kommer till Ullared! För när man kommer dit så blir man knockad av alla rader av mobilskal som dom har, då kan det vara bra att veta innan vilket eller vilka man söker!

Hopas ni gillar mitt tips för Gekås i Ullared och jag måste tillägga att jag ÄLSKAR Ullared vad någon annan än tycker! 🙂 🙂

Ha en fin dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.