Jag rekommenderar världens bästa strumpbyxor


Visst är vi tjejer trötta på strumpbyxor som inte håller måttet och som bara går sönder och inte sitter skönt. Jag har sedan minst 20 år tillbaka köpt strumpbyxor HÄR helt enkelt för att de är världens bästa strumpbyxor. Med åren har jag lärt mig att det inte är någon idé att jag testar några andra för jag blir alltid besviken.

Världens bästa strumpbyxor
Jag rekommenderar världens bästa strumpbyxor

De har tre färger och alla tre är snygga även om jag tenderar till att alltid använda Light beige för att jag tycker dom är snyggast!

Så vad är det som gör dessa stumpbyxor så bra.

  • De sitter perfekt
  • Strupmbyxorna går att tvätta många gånger i 40 grader och är lika snygga
  • De håller in magen lätt men sitter skönt utan att sitta åt
  • Ta en storlek större för att inte behöva dra i dom så mycket

Jag köper många par när dom har erbjudanden som dom har nu t e x att ”köp 3 för 2”. Ett perfekt erbjudande som gör att jag denna gång köpte inte mindre än 24 par. Då har jag en hel låda full och behöver aldrig fundera på om jag har strumpbyxor. Jag brukar också köpa en storlek större än vad jag egentligen behöver för maximal hållbarhet. Storleksskillnaden är väldigt liten men den gör att man inte behöver dra i dom så mycket, och det i sin tur gör att dom håller längre.

Jag är alltid noga med att tvätta mina strumpbyxor i en så kallad tvätt-påse. En påse man lägger dom i för att de inte skall skadas när man tvättar dom i maskinen på 40 grader. Du hittar strumpbyxorna HÄR när du väl börjat använda dessa kommer du inte längre vilja ha några andra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.