Pernilla Wahlgren klänningar!


Nu är det dags att blogga lite om Pernilla Wahlgrens underbara klänningar igen då några av dom redan har kommit och andra är på väg in till butiken!

En av de fina klänningar som kommer in till oss den 4-5 november är Silky Sequin Dress! Den finns nu att beställa i vår webshop! HÄR

15324_1be34641e72bcadfdc2e4e65b1390062

Den finns även med blå överdel, en jättefin kontrast som gör att klänningen blir något mer än den där ”lilla svarta” som vi oftast har ganska många av.

Picture

En klänning som är helt underbar och som redan nu finns i butik är spetskänningen som har genombruten spets på ärmar och över axlarna och heter Lace Dress! Klänningen är väldigt användbar då man kan anväda den både på jobbet med strumpbyxor som är lite tjockare mellan 80-100 den och ett par lite grövre boots eller varför inte LdiR boots. När du sedan skall ut så kan du istället sätta högre klackar och tunnare strumpor till. Känningen är helfodrad och känns jätteskön att ha på sig!

svart spets

Pernilla ser helt underbar ut i sin egen klänning!! Jag kan inte säga nog många gånger hur otroligt duktig jag tycker att hon är, och jag hoppas verkligen att hon fortsätter med fler kollektioner! 🙂

20130926-003633

Denna klänning Little Black Dress kommer bli en superhit när den väl kommer till butiken från leverantören. Jag har redan nu lagt ut den i vår webshop så att ni är säkra på att få tag på ett exemplar!Little-black-dress-lookbook

Twirl Print Chiffon Dress finns redan nu i butik, helt underbara att ha på och ett otroligt fin fall i klänningen, och precis som många efterfrågat så är denna klänningen lite längre så för mig som är 173 cm lång slutar den precis ovanför knät och jag har storlek medium! Ni hittar alla känningar och mycket annat i vår webshop HÄR.

Twirl-printed-chiffon-dress-lookbook

Hoppas ni får en underbar kväll. Nu skall jag snart se ett avsnitt av Solsidan som jag fullkomlit älskar! Jag tittar inte på många TV-porgram men detta är ett av dom få jag gärna vill se om jag har tid.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.