Uppföljning igen!


Känns som om det är måndag hela tiden, jag fattar inte hur fort tiden går. Nu känns det att jag har fått in planeringen av min träning bra i vardagen!

Denna veckan har jag gått ner ytterligare 0,5 kilo! Minskad -2 cm. Denna veckan är planen att träna mån-fre, med vila på onsdag för som ni vet kör jag alltid ”fredagsmys på gymmet” som ni sett att jag brukar skriva! Tycker att det är ett roligt sätt att se sin träning på. Tid för mig själv en stund är underbart! På veckorna blir det en viss stress med att träna, men sanningen är att om jag inte hade tränat hade jag inte fått mer gjort ändå! Träningen gör att jag känner mig pigg och glad. Det är som jag skrivit tidigare att man får se på träningen som ett jobb, och till jobbet går man utan gnäll, man bara gör det.

gymmet

Det finns vissa saker som hör träningen till, och en av de saker är att man ser till att få tillräckligt med vila, med vila menar jag även sömn. Man behöver minst 7 timmars sömn per natt om man skall träna hårt och då kroppen verkligen behöver detta tillsammans med bra mat. Därför ser jag alltid till att gå och lägga mig i tid och jag går upp kl 06:00 varje morgon. Man behöver också vilodagar från träningen för att korppen skall få möjlighet att vila och därmed utvecklas. Det innebär att jag går och lägger mig absolut senast kl 23:00.

Alkohol är en annan del av sanningen om man vill uppnå bra reslutat så precis av samma anledning som man inte tar något annat onyttigt så dricker inte jag alkohol överhuvudtaget. Jag har helt enkelt inte något behov av det! Jag tycker helt enkelt inte det är värt att sabba min träning med alkohol. Japp jag kan ta ett glas champagne vid festligheter eller ett glas vin till god mat, men det finns inget utrymme för det i min vanliga vardag eller på helger.

I kväll blir det träning på gymmet, idag skall jag köra ett TRX med extra focus på bisceps, triceps och axalar.

Har nu lagt ut de helt underbara necessärerna i vår webshop som dessutom är mycket prisvärda kostar mellan 160-300kr beroende på storlek och modell. Superfin present för visst hade det varit skönt att få till dom där julklapparna i god tid? Eller varför inte en present till sig själv! Ni hittar dom HÄR

Först ut har vi Archimia Peony, underbarat söta necessärer i tre olika storlekar, den minsta passar perfekt att ha till smink i sin handväska.

neccesärer färg

Sedan har vi Archimia Graphite, helt underbar för den som är lite mer neutral och gillar basfärger!

neccesärer

Sen har vi den fantastiska Amrapali som har ett helt underbart blommönster som även finns i tapet och tyg och som är otroligt vackert. Ni hittar alla necessärer HÄR

amrap

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.