Roliga presenter och vackra detaljer till köket!


Tänkte jag skulle visa er lite fina brickor som vi har låtit en svensk tillverkare göra åt oss med tyger från Designers Guild. Det ligger alltså riktigt tyg inpressat i brickorna och det är så fin kvalitet att de till och med går att diska i diskmaskin. Här nedan ser ni ett urval av de vackra brickorna. Brickorna finns i två storlekar 42x33cm och 60x45cm. Den stora brickan är verkligen i en härlig storlek och man får plats med en hel del, men båda är naturligtvis fina att även ha som utsmyckning i köket stående på högkant för att addera lite färg och mönster till köket. Jag behöver kanske inte tillägga att alla mönser på brickorna natruligtvis finns som tyg att köpa! Finn även tyg med vax i flera av mönstren som man med fördel kan göra sin egen vaxduk!

DSC06809

Viss är dom vackra!

DSC06808

Som ni ser finns det i lite olika färger!

DSC06807 DSC06806 DSC06805

Nedan ser ni några av brickorna i butiken och även den helt underbara väskan från ”Thyme for ginger” som ni även hittar i vår webshop.

DSC06810

Lite vackra kuddar och mattor från Designers Guild! Ni vet väl att vi har kampanj på mattor med 20%! Ni hittar mattorna HÄR i vår webshop!

DSC06727

Nu skall jag ta en promenad med mina söta vovvar! Här ser ni två av dem, Bambam och Lufsesn!

DSC06706

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.