Min första julklapp på julaftons morgon


I dag började min dag väldigt bra. Jag fick två stora paket att öppna redan på morgonen. I dessa paket så gömde sig en underbar ”Berith-klänning” och ett par fantastiska sneakers i matchande färg med klänningen och med glitter. Helt klart blir detta dagens outfit som tydligen var uttänkt! Så underbart. Jag hade provat denna klänning tidigare så Stefan hade spanat in vilken jag ville ha! Så fint!

Min första julklapp på julaftons morgon
Min första julklapp på julaftons morgon

Helt underbara sneakers från Michael Kors

Dom nya sneakers är helt underbara. Jag har flera klänningar som är vinröda och dom kommer också passa jättebra till klänningar med lite rosa och vinrött som jag har. Älskar verkligen sneakers från Michael Kors med kilklack. Dom är så sköna. Jag har många sneakers från just Michael Kors i flera färger och älskar att ha dom på för jag tycker dom är så sköna! Detta var en färg som jag inte hade tidigare! Älskar glittret!

Sneakers i vinrött från Michael Kors

Så i dag behöver jag inte välja klädsel för den är redan given! Denna klänning kommer även bli perfekt med mina nya stövlar med kilklack som jag köpte några veckor innan jul! Det finns inget bättre plagg än klänning tycker jag! Nu skall jag göra mig lite snygg också och fixa håret!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.