Min härliga julaftonsmorgon!


I dag började min härliga julaftonsmorgon väldigt tidigt eftersom två små troll väckte mig. Riktigt härligt att komma upp tidigt på julaftons morgon. Nu skall jag strax fixa i köket med allt som skall göras och det tycker jag är supermysigt. Men först skall jag ta en kaffe eller två i lugn och ro och bara njuta lite av mitt fina hem och tända ljus överallt.

I går letade jag rosa blommor överallt. Jag förstår inte hur svårt det skall vara att inte alla vill ha rött. Till slut hittade jag rosor i rosa som jag satte både i vardagsrummet och i vårt maturm.

Min härliga julaftonsmorgon!

Jag hann knappt komma upp så fick jag en julklapp redan på morgonen när vi gick upp! Så himla glad jag blev. Inte bara en julklapp utan två! Skall visa vad jag fick om en liten stund när jag druckit min andra kopp kaffe.

I går kväll så åt vi laxbakelser efter allt fix. Det är sedan gammalt att man kan får en skinksmörgås eller en laxbakelse! Men vi sparar skinkan tills i morgon!

Nybadade vovvar till bordet som självklart fick smaka. Sedan somnade dom i en hög. Det gör dom alltid efter ett bad!

Nu har jag massor av pyssel att fixa med. Tårta skall bakas. Laxpajer skall göras. Grynkorv skall kokas och jag skall göra en Janssons Frestelse och sedan skall jag grilla revben! Åhh vad jag tycker det är mysigt med allt pyssel som skall göras!

Önskar er världens härligaste jul! Jag skall visa er vad som var i mina paket om en stund!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.