Nya Ugg´s för insidan!


Jag älskar verkligen alla årstider. Alla årstider har verkligen sin charm. Även om jag fullkomligt älskar trädgård och odling så uppskattar jag även när höst och vinter kommer och det är kallt ute men mysigt inne. Bara tanken med att få börja om med trädgården igen till våren gör mig glad. Planera vilka plantor man skall dra upp från frö, och hur många. Pröva lite nyheter och ta bort något som inte fungerade så bra. Men när det börjar bli lite kyligt så är det också mysigt att klä sig lite varmare och därför har jag köpt nya Ugg´s för insidan i ljust rosa! Så här ser dom ut. Matchar till och med inredningen i min walk-in-closet.

Nya Ugg´s för insidan istället för tofflor är perfekt
Nya Ugg´s för insidan!

Kallt ute med mysigt inne

Jag älskar att göra mysigt inne på den kalla och mörka delen av året. Tända ljus, elda i våra öppna spisar. Vi försöker att vara kloka när det gäller uppvärmning, och jag tycker det är mysigt med sköna vintertofflor, men jag använder inte vanliga tofflor med päls utan jag har Ugg´s inomhus. Mina nya superfina Ugg´s är i samma nyans som mitt mys-set jag brukar ha senare på kvällen. Även det går i ljust rosa och kommer från Rotate och Birger Christensen.

Jag tycker att varma sköna tofflor inomhus gör att man inte fryser! Jag har dom senaste vintrarna haft just Ugg´s inomhus, och jag tycker det är perfekt som ”tofflor”. Nu var det dags för ett par nya, mina tidigare var mörkgrå. Den här gången kände jag att jag behövde något färgglatt! Stefan däremot köpte svarta i stället.

Så nu när vi ”kittade” för vinter och lite kyligare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.