Start på ny vecka och snygga boots!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Måndag igen och veckorna bara rusar fram! Den här veckan har jag tänkt mig att jag skall ta någon extra dag ledigt. Känner att jag behöver det. Göra något roligt och ta hand lite om mig själv! Jag har jobbat stenhårt i flera veckor där jobb även influerat helgerna.

Om jag kan ta ledigt så skall jag bara göra något roligt. Kanske shoppa loss lite, träna, baka och gå långa promenader med vovvarna! Lite extra ledigt tid bara! Inget särskilt, bara göra något jag tycker om. Kanske en tur till Gekås där jag kan fotografera lite fina saker och visa på bloggen.

I dag blir det denna underbara klänning alltid roligt med lite olika skor för det blir en helt annan outfit beroende på vilka skor man väljer. Klänningen kommer från Michael Kors. Här med LdiR som passar lika bra till känning/ kjol som till jeans och byxor. Fantastiskt sköna! Just denna modell har dragkedja i sidan så dom är så lätta att ta på. Ni hittar dom HÄR just nu med 20% rabatt.

Älskar att sulan är svart precis som LdiR bootsen!

Snyggt guldspänne i fram som egentligen inte är något annat än en fin detalj!

Vill man ha något med klack så är dessa helt ljuvliga, Har själv båda färgerna och jag älskar dom! Även dom är precis lika snygga till klänning som till byxor och jag älskar klacken. Även dom har vi nu 20% rabatt på och ni hittar även dom HÄR.

Jag älskar klackarna på dessa boots dom är helt enkelt skitsnygga och precis lagom höga så att dom fortfarande är sköna att gå i, jag kan nämligen inte gå i skor med för höga klackar. Det funkar bara inte!

Jag använder dom verkligen till alla mina känningar!

Det får bli dagens lilla tips och jag hoppas att ni får en underbar start på er måndag! Ni hittar alla fina boots HÄR.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.