20 små fakta om mig!


Läste på instagram att det är flera som har postat detta, men tänkte att jag skriver min lista på bloggen istället. Tyckte själv att det var roligt att läsa andras…så kanske gillar ni att läsa min!

1. Har alltid hatat foton på mig själv, så till den grad att min mamma bara har kort på mig när jag var liten. För exakt 1 år sedan startade jag denna bloggen och började sakta men säkert vänja mig vid mitt eget utseende. Idag tar jag kort på mig själv dagligen. Nu även på instagram (prettyhomeinteriordesign)

2. Är alltid glad, i alla fall 363 dagar om året!

3. Har varit instruktör för både spinning och bodypump under många år.

4. År 2001 råkade jag ut för bilolycka, fick en rejäl whip-lash skada som gjorde att jag fick sluta som instruktör och gå på rehab under 2 år fler gånger i veckan, med daglig smärta tills jag blev förbannad och bad dom mer eller mindre dra åt helvete och började träna tung styrketräning igen, tog sex månader och sedan var all smärta borta!

5. När jag gick i 1:a klass på lågstadiet blev min pappa sjuk, det visade sig långt senare att han hade Alzeimer. Vi hade hemsamarit i många år som hjälpe till.

6. 1986 dog min pappa i Alzemimer. Då hade jag hunnit fylla 19 år, 14 dagar efter hans död flyttade jag till Göteborg.

7. 1993 startade jag mitt företag Pretty Home och tillverkade lampskärmar för bl a Mulberry i Sverige.

8. Jag har valt att inte skaffa barn. Bestämde mig redan tidigt att jag inte ville ha barn och sa dock alltid att ”man skall aldrig säga aldrig”…men mitt beslut bestod (det skulle visa sig senare vara ett klokt beslut). Det betyder inte att jag inte tycker om barn, faktiskt raka motsatsen, jag gillar barn väldigt mycket och dom oftast mig.

9. Min första bostadsrätt köpte jag som 19 åring i Kallebäck i Göteborg för 100.000 kr. Hade två jobb och jobbade upp till 16 timmar om dagen för att få ihop till min lägenhet.

10. Jag är 172,5 cm lång och min nomalvikt är 62-64 kg. (tränar hårt för att komma tillbaka dit just nu)

11. Jag är en tuff tjej med mycket egen vilja och jävlar anamma! Men jag är samtidigt snäll och ödmjuk gentemot andra.

12. Jag älskar att stryketräna och gillar löpning. Min bästa löptid är 1 mil på 39 minuter, den gjorde jag för några veckor sedan.

13. Mitt första 1:a handskontrakt på en lägenhet i Göteborg fick jag då en tjej ringde mig och frågade om jag ville ha ett, då hon hört att jag var pålitlig!? Detta vår långt innan mina kompisar som var inbitna Göteborgare fick 1:a hands kontrakt. Sålde min bostadsrätt och flyttade till Vasastan.

14. Jag har dykcertifikat

15. Jag har aldrig varit gift.

16. Jag har haft 8 st nya Volvo C70 Cabriolet i olika färger, röd, ljusblå, vit, silver, ljusblå, vit, brun med silvertak, vit. Älskar den bilen. Nu tillverkas dom inte längre så min nya bil blir en Volvo XC60. Jag får den i januari/februari men med lite sorg i hjärtat. Äger även en liten Volvo C30 T5, min lilla racerbil.

17. Jag har 3 st Cavalier King Charles Spaniel. (Har haft 4 samtidigt men nu har två av mina hundar gått bort, Alfons och Morris, men jag har skaffat en ny som heter Popcorn)

18. Jag har gröna ögon

19. Jag är väldigt duktig på att gå upp tidigt på morgonen och vaknar och är morgonpigg och positiv.

20. Jag har ett skratt som får dom flesta att dra på mungiporna och som hörs lång väg. Min omgivning har alltid haft roligt åt mitt skatt sedan jag var väldigt liten!

Bilden får spegla mig, det är så här jag ser ut för det mesta, glad och positiv. Denna bild är från i somras när jag var lite mer otränad…men skit i det, den föreställer mig i alla fall!

DSC07222

Det var lite om mig i miniformat, en del av punkterna är lite underfundiga, och ja, ni kommer säkert så småningom får veta mer, men det sparar jag tills jag känner för att berättar mer! 🙂 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.