Jobbat och tränat!


I dag var en vanlig måndag för mig, och jag startade den som vanligt på Gridellis med deras fantastiska frukost! Gå dit och pröva om ni bor i Göteborg, eller är här i flera dagar! Ni kommer inte att bli besvikna det lovar jag er!

REA har börjat i butiken och i vår webshop, vi håller som bäst på att märka upp allting! Så välkomna in på torsdag när vi öppnar igen för Nyårsafton och Nyårsdagen har vi stängt!

bild3

När jag kom hem så beslutade jag mig för att pröva en kortare löptur på 5 kilometer för att känna på hur det kändes i bak på låret där jag sträckt mig! Joggade sakta i väg på min runda men hade ändå pulsklockan på mig och tog tiden! När jag kom hem så visade klockan 23 minuter! Känner mig oerhört duktig! Hur skall det bli när jag springer som jag brukar och inte är skadad? Känner mig riktigt glad i kväll på grund av detta! Jag kan säga att jag sprang med ett leende på läpparna hela vägen för jag kände mig avslappnad!

Så HÄR stark är jag…hahah, svårt att spänna musklerna och ta kort samtidigt…gick inte så bra som ni ser!

24   26

Känner mig i alla fall oerhört nöjd med mig själv idag, min skada till trots så gick det bra! Nu gäller det bara att inte överdriva nästa löptur och fortsätta göra några smårundor de närmaste dagarna! Detta kommer bli superbra!

27

Efter min löptur blev det lax med pasta från Paolo Roberto, och sås Crema di Pesto pasta samt sallad! Supergott, en av mina favoriträtter!

lax

Hoppas ni får en fin kväll och ni hittar som sagt vår webshop HÄR! Såg en kul grej på instagram som man skulle posta ”20 små fakta om mig” som jag tänkte jag skulle skriva ihop på min blogg istället och lägga här i morgonbitti. Så ni som är nyfikna att veta mer om mig, titta in här i morgonbitti!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.