Att hitta en bra rytm!


Just nu är jag inne i ett jobb-stimm. Jobbar alldeles för mycket och hinner inte med mig själv riktigt. Jag hoppas och tror att detta är en övergående fas.

När man kommer i såndana faser i livet så finns det några delar som är viktigare än andra och det är att man äter och sover ordentligt. Men hur gör man då när det inte riktigt fungerar?

För min egen del är t e x hundpromenader en bra avledare, för du kan nästan inte gå ut med din hund och befinna dig någon annanstans. Det är lite som med barn, det är väldigt mycket ”här och nu”. Så även om det i bland känns som om man inte hinner med allt man vill och ovanpå det måste hinna med sina vovvar så skulle jag säga att det är något väldigt bra, för dom tar snart ner en på jorden igen.

Sen är det det där med att sova. OM man känner att man inte riktigt kan sova då är det en första varningsklocka skulle jag våga påstå, och då måste man lösa den! Själv är jag den som somnar bara jag lägger huvudet på kudden!

Maten då! Ja, vad kan man säga här. Hoppa aldrig över måltider när du är stressad eller ha mycket att göra. Kroppen behöver de två mest basala delarna och det är just mat och sömn. Får kroppen det så klarar den ganska mycket men just dom två delarna kan man ALDRIG  ”laborera” med eller strunta i för att man inte hinner! Gör man ändå det så har man sjukdomar och allt möjligt annat som ett brev på posten. Det är som om du skulle sluta tanka din bil! Det funkar liksom inte för den kan inte fungera utan bränsle av något slag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.