Dop och giftermål på en och samma gång!


Vilken helt underbar dag vi fick vara med om i lördags. Jag vet inte riktigt om jag hämtat mig ännu! Var dessutom tvungen att jobba i kapp mig i går så jag hade en arbetsdag på söndag.

Tänk att komma till ett dop och när sista versen är sjungen på ”Tryggare kan ingen vara” så dundrar det i gång med bröllopsmarschen. Erika som var så vacker i sitt långa vackra hår med fin klänning, och Christoffer i kostym med slips! Matchade varandra både till klädsel och utseende. Vackrare par får man leta efter, och sedan denna lilla prinsessa på toppen av detta. En liten underbar varesle som man bara vill ta med sig hem, Leonore Izabelle Holmberg, och nu heter dom alla Holmberg i efternamn.

Som om inte det vore nog så hade Erika dels gjort allt i hemlighet, dels förberett för mat och fika och hon måste ha bakat i flera dagar så mycket fint hon hade gjort. Tänk det, att ha en liten bebis och hinna med allt detta. Jag hoppas hon inte arbetade för hårt, och att hon nu tar igen sig lite men sin underbara fina lilla familj!!

Jag har så mycket vackra kort att jag knappt vet var jag skall börja!

Titta på dessa två underbara vackra människor! Vilket par! Älskar denna bilden!

Sen festen med allting som var ordnat i förväg. En lokal var hyrd precis vid en sjö och lokalen heter Kåsjögården. Mat och fika som dukades fram och Erika som hade bakat så vackra cupcakes och cakepops! Dom var precis lika goda som dom ser ut! Nä, godare!

Har ni sett så vackra med guldfärg och rosetter. Förstår ni vilken kärlek som ligger bakom allt detta! Dom smakade gudomligt kan jag lova!

Sedan tårtan. Den gulligaste tårta jag någonsin sett. Dessutom var det faktiskt den godaste tårtan någonsin!

Jag och Erika lossade det fina brudparet så hon skulle kunna spara dom. Så när det var dags att skära i tårtan så lyfte vi bort dom till ett fat! 🙂 🙂

Titta hur tårtan ser ut innuti. Mums 

Detta var sannerligen en dag att minnas. Jag måste sortera lite bilder och visa er mer sedan. Den lilla gullungen vill jag bara ta med mig hem. Så söt och så mycket hår fast hon är så liten, som en äkta liten prinsessa!

Tack Erika och Christoffer att vi fick vara med om detta. Jag skall bevara det kärt i mitt minne för resten av mitt liv! All lycka och kärlek till er och er underbara dotter Leonore!

Ha en underbar dag alla där ute och var rädda om er själva och era nära och kära!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.