Vilken helt fantastisk dag!


I dag har det varit en dag som jag sent kommer glömma! Vi skulle på dop då min storasysters dotter Erika, och hennes pojkvän Christoffer skulle döpa sin söta lilla flicka!

Dopet skulle ske i Jonsereds kyrka och vi var förväntansfulla. Hela familjen var där från båda sidor och i en fantastisk kyrka som jag aldrig tidigare besökt! Väldigt vacker!

Underbar dopfunt!

Vackrare par och med en helt bedårande dotter får man leta efter. Så himla fina ihop! Blir glad av att bara se dom! Lilla Leonore Izabelle som hon döptes till!

Leonore får titta och känna lite på dopvattnet!

En fantastisk präst som inte alls vände barnet upp och ner för att döpa utan lät lilla Leonore få titta på vattnet i stället när han döpte henne. Det är då man undrar varför man någonsin har vänt ett barn och tagit vatten på huvudet så dom börjar skrika. Lilla Leonore tittade bara storögt! Så bedårande söt är hon!

Sedan sjöng vi ”tryggare kan ingen vara” och kantorn bytte piano mot orgel. När vi kommit till nästa sista versen så bytte hon bara och började PLÖTSLIGT spela brudmarschen!!!!!! Alla blev helt i chock och det blev plötsligt bröllop!

Här vandrar de nygifta ut ut kyrkan, det vackraste bröllopspar jag sett! Så roligt och så fantastiskt och allt detta hade dom hållit hemligt!

Hur fint! Både dop och bröllop på en och samma dag!

En helt fantastisk dag! Sedan väntade mat och dryck på Kåsjögården och en fantastisk tårta, men jag får sortera lite bilder först!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.