En händelserik vecka med mycket mat!


Denna veckan har jag knappt hunnit med mig själv alls. Det har varit en händelserik vecka med mycket mat. Kanske lite för mycket mat. Inte bara kanske förressten, utan helt klart för mycket. Jag fyllde år i veckan och då blev jag utbjuden på middag på kvällen. Så härligt! Vi var på Barabique och jag åt en hamburgare med hemmagjorda pommes. Så gott och helt utanför min diet så klart! Men när man fyller år så får man göra ett avsteg!

Födelsedagsmiddag
En händelserik vecka med mycket mat!
En händelserik vecka med mycket mat och hamburgare från Barabique

Bistro Södra 32 blev torsdagens avslutning

Dagen efter skulle vi fira av en arbetskamrat så då blev det även då restaurant med Lammracks för min del! Inte heller det helt enligt plan men ändå ok om man vet att man måste ta igen det hela. Då hade jag bokat bord på Bistro Södra 32. Vill verkligen rekommendera detta. God mat och supertrevligt.

Lammracks

Denna veckan har varit långa arbetsdagar. Så i går när jag kom hem sent från möten trots att det var fredag så hade Stefan fixat världens godaste Sushi och en flaska champagne på kylning. Förra året åt vi på Sushi Spice på min födelsedag men i går hade han varit och hämtat mat där. Varma goda sushi med helt underbara smaker! Så gott! Dessutom helt gudomliga att titta på!

Sushi på fredag
Sushi från Sushi Spice på fredag med champagne!

Så min träning har jag bara gjort måndag och tisdag denna veckan och resterande del av veckan har bara blivit godsaker och ingen träning så jag har lite att ta igen i helgen! Men sådant är livet i bland. Det är helt ok när man har haft det väldigt mysigt ons-fre! I bland måste man helt enkelt göra avsteg. Det viktiga är att man återgår till sin plan! Det gör jag idag!

Jag skall baka lite i helgen. Jag skall också fotografera mitt fina porslin som jag fick i födelsedagspresent och visa min fina vinterkappa jag fick tillsammans med mina nya boots som jag också fick i födesledagspresent.

Så detta har varit en arbetssamvecka samtidigt som det har varit supermysiga dagar med god mat i härliga vänners och arbetskamraters sällskap! Hoppas ni har en bra start på er helg!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.