En hektiskt dag och en mysig kväll!


I dag har det verkligen gått i ett från tidigt i morse! Jag har inte hunnit avsluta det ena innan jag varit tvungen att påbörja nästa. På något sätt gillar jag ändå sådana dagar bara jag känner att jag får något bra gjort! Så känns det i dag.

När arbetsdagen var slut gick jag ut till min lilla köksträdgård och hämtade in rabarber och gjorde två små rabarberpajer till dessert efter kvällens planerade middag.

Det är en sådan härlig känsla att gå ut i sin egen trädgård och plocka in till kvällen middag!

Rabarber är ett måste i varje trädgård. Allt jag får över fryser jag in till vintern, det är en sådan fantastisk känsla att ta fram!

Jag gör alltid smulpaj och när jag gör två små portionspajer så blir det 50 gram smör, 1 dl vetemjöl och en matsked strösocker!

I kväll hade jag bestämt mig redan i morse för att göra Biff med Bambuskott. Har faktiskt aldrig gjort det innan men det blev riktigt supergott så jag skall skriva ner receptet och ge er. Fattar inte själv varför jag inte gjort detta innan när det är en av mina favoriter!

Kvällens dessert var fantastiskt. Det hela blev ännu bättre av att vi städat hela huset under helgen så här är verligen rent och fint och helt fantastiskt.

Pajen täckt med vaniljvisp och en god cappuccino! Life is good!

I morgon skall det bli strålande sol och jag har redan planerat min dag för plantering. Jag lovar att uppdater lite på vad jag skall göra i morgon!

Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.