En morgon och fredag med mycket gjort!


I dag blev det en tidig morgon som började med att hämta- och bära gips. Sedan i väg och lämna släp. Byta skruv! Köpa nya arbetskläder.

Det som vi skulle ”få till” var att hämta och fixa allt som vi behöver innan helgen så att vi har allt material, så att vi inte står arbetslösa. Det vore väl förskräckligt en hel helg!

Efter det gav jag mig ut i skogen och plockade 10 liter blåbär. Ni läste rätt. Jag plockade 10 liter på 3 timmar! Det är rekord kan jag säga. Denna veckan totalt så har jag plockat 17 liter blåbär! Känner mig rik och ännu rikare i dag än i går! Dock är min kropp ledbruten, efter att ha plockat blåbär 3 dagar i rad så känns det i både nacke rygg och häck. Nu har jag dock lite bättre teknik! Men jag ser det som bra träning! Jag har dessutom gått en del så det blir bara plus denna veckan.

Blev dock lite mer rensning idag men så gick det fort också!

Stefan håller på att sätta alla OSB skivor på plats som skall upp innan gips. Takplattor hämtade vi också, så dom finns redan hemma och vi har lagt dom tillfälligt i showroom så dom inte skall vara i vägen!

Nu skall jag slappna av lite. Baka en kaka och ta det lite lungt….om jag kan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.