En vecka kvar!!!!!


Nu är det bara en enda vecka kvar tills jag börjar mitt alldeles nya jobb! Är så glad och spänd på samma gång. Skall bli så kul och samtidigt lite nervöst på ett bra sätt!

Nu denna helg har jag även börjat köra hårt med min träning för att komma i min superform igen. Trivs helt enkelt bäst när jag är i min superform! Jag förberedde flera olika maträtter i går söndag och det känns också jättebra. Känns som min energi är på topp!

En vecka kvar med massor kvar för överlämning men jag är säker på att allt blir bra! Men mycket jobb och viktigt att se till att allt överlämnas på ett bra sätt så inget faller mellan stolarna, sedan försvinner jag så klart inte från jordens yta!

Nu längtar jag mest till att alla butiker skall börja visa alla vårkläder för jag är så enormt trött på reor med kläder som man inte vill ha. Jag vill se många härliga nya kläder och längtar efter något i limegult! Jag har satt en regel för mig själv att jag inte får köpa något innan jag nått en viss vikt. En bra press på mig själv!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.