Ett liv i lyx…


Hur skulle ni vilja leva om ni fick drömma er bort för en sekund och önska nästan vad ni ville? Vad skulle ni göra om ni vann mycket pengar? Skulle ni sluta jobba? Skulle ni uppfylla någon dröm ni har? Eller vad skulle ni göra?

I dag är det Stefans födelsedag och en av presenterna han fick var ett spel på lotto. Inte vilket lotto som helst utan ett där man verkligen kan vinna mycket pengar om man har tur och just nu är deras jackpott på hela otroliga 1.995.800.000 kr.Helt otroliga summor. Jag spelar sällan på spel, jag kanske köper någon lott i bland någon enstaka gång och spelar på lotto i bland. Roligt att ge bort för TÄNK OM han vinner! Om man inte är med, kan man heller inte vinna!

Om jag fick drömma mig bort för en stund och fantisera om vad just jag skulle gör om jag vann mycket pengar så skulle det förmodligen bli något i still med nedan. Självklart är det avgörande av hur mycket pengar man vinner men om man låtsas att man vann så där en 50 miljoner….och så mycket pengar kan man bara vinna på något utländskt spel för här i Sverige finns det inget liknande.

Först och främst skulle jag ge en avsevärd summa till min söta lilla mamma, för att hon är värd det och bäst i världen så klart! Så mycket pengar att hon skulle kunna göra precis som hon vill. Det är hon värd flera gånger om!

Själv skulle jag först och främst fortsätta jobba, men verkligen bara med det som jag tycker är allra roligast! Trots allt är mitt jobb en del av mig och det som jag tycker är roligt. Däremot skulle jag vilja köpa en stor gård i Skåne med ett lyxigt Hotel/ Bed & Breakfast inrett helt i Designers Guild och med egen butik.

Jag skulle vilja ha hunduppfödning av Cavalier King Charles Spaneiel´s och jag skulle vilja ha möjlighet att resa. D v s inte vara bunden vid jobb och hem på samma sätt som nu, utan mer fri. Jag skulle ha massor av söta hundar, alla skulle bo i mitt hus så klart!

Jag skulle definitivt byta min nuvarande Volvo XC60 mot en ny Volvo XC90 och köpa mig en begagnad Volvo Cabriolet, min favoritbil alla kategorier….jag vet att jag är nördig men det är ok!

Nya Volvo XC90 2015

Ja det är så jag tänker…att jag skulle vilja göra! TÄNK OM! Kanske är mina önskningar en aning modesta med tanke på den stora summan pengar. Man jag kommer säkert på fler om det skulle slå in. Just nu så tänker jag bara TÄNK OM Stefan vann jackpotten! Har ni provat någon gång?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.