Gårdagen bestod mest av fest och firande!


Gårdagen började på topp. Vi hade avtackning av en mycket kär kollega som gick i pension med tårta, presenter och bubbel (cider efter som vi var på arbetet)! Så himla härligt, och våra kollegor från Kina som gjort en härlig video till honom utan ord och istället framförde sitt budskap via lappar! Väldigt häftigt!

Jag tog min Ganni-klänning och min Burberry väska dagen till ära!

När jag kom hem så kände jag och Stefan för att fortsätta göra dagen trevlig och beslutade därför att gå ut och äta! Jag hade till och med en flaska champagne på kylning i fall vi ville ta oss ett glas. Vi har nämligen också mycket att fira. En viktigt sak är att panelen är klar och Stefan har redan börjat planera att bygga balkongen! Vi har firat en hel del sista tiden men vi tycker det är viktigt nu när vi faktiskt har kommit så här långt!

Jag måste ge Stefan en stor eloge! Den här killen Stefan alltså!! Det han inte kan är inte värt att kunna! Så imponerad av allt han gör! Vi träffades 2004 och har hållit ihop sedan dess och jag kan bara säga att det blir bättre och bättre! I början så slog det blixtar i bland, för vi är väldigt olika men ändå lika på många sätt, men med åren har vi formats till ett perfekt team. Vi känner varandra väldigt väl och vet precis var vi skall stötta och hjälpa varandra. Han är förmodligen min största supporter tillsammans med min mamma! Jag beundrar honom mycket för allt han kan och gör!

Med åren så har det blivit viktigt att fira det lilla i vardagen, men att bygga en utbyggnad i två plan är inte direkt en liten sak. En sak är säker. Man kommer aldrig ångra att man firade något!

När vi kom hem så firade vi med en flaska champagne i vårt lite provisoriska matrum med tillfälligt bord. Jag är så otroligt tacksam för allt jag har, för mitt jobb, för Stefan, för min familj, mina vovvar.

Nu i höst skall vi fortsätta med inredningen på insidan av vår utbyggnad, och kanske gör vi även klart glasgången som skall förbinda vårt hus med showroom. Vi har så mycket härligt att se fram emot!

Hoppas ni får en fantastisk torsdag! Jag skall snart till jobbet och jag ser fram emot som vanligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.