Härlig söndag


I dag har jag fått gjort allt jag bestämt mig för att göra plus lite till. Jag har till och med hunnit med att träna hundarna lite extra och Popcorn i synnerhet som är vild i sinnet och inte gillar att gå fot, men om man är ensam med honom är han hur duktigt som helst! Så vi har tränat lite extra i dag jag och min Popcorn.

Popcorn

Lille Fonzen han är så himla duktig och gör precis som man säger som en liten ängel! Men dom är duktiga båda två men med var sin unika personlighet. Det är det som är så himla charmigt.

IMG_5012

IMG_5008

I övrigt så har jag hunnit med att göra en fläskfilégryta, gjort en björnbärspaj och bakat en chokladkaka!

IMG_5015

IMG_5016

Jag har även lyckats köpa jord, fylla på rabatterna och släpa fram mina tunga krukor till de platser jag har tänkt de skall stå. Har även tömt ett par som jag behöver fylla på med ny jord och har hunnit med att åka och titta på lite blommor så jag vet exakt vad jag skall sätta i krukorna!

IMG_5019

IMG_5021

IMG_5018

IMG_5020

IMG_5017

Som ni ser har vi grus framför muren. Det var något ljushuvud som kom på den briljanta idén (läs stendumma) att istället för att asfaltera ända fram så la dom grus vilket det hela tiden växer ogräs i och en pedant som jag måste bara rensa det annars får jag krupp!

IMG_5022

Krukorna har jag placerat ut, och domväger ett ton! Jag hoppas det blir deras slutdestination för att det är ett gympass att släpa omkring på dessa! Nu har jag en plan exakt vad jag skall plantera i vilken kruka så det kommer garanterat bli superfint. Vänta så får ni ser, men jag väntar åtminstone någon vecka till för jag vill inte att de skall få en frostknäpp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.