Helg och återhämtning på schemat!


Detta har varit en allt annat än en lugn vecka. Allting som kunde gå fel har nog gått fel. Jag började måndagen med att blöda näsblod, förmodligen stressrelaterat, eftersom min arbetsbörda senaste tiden varit ofantligt stor.

När näsblodet kom så satt jag framför datorn och råkade av förvåning stöta till min kaffekopp och välta den över hela tangentbordet! Det innebar byte av dator, som jag själv fick fixa. Jag klagar inte, jag jobbar på och löser ett problem i taget, men det finns en orak och verkan.

Det innebar att jag ägnade hela måndagen och halva tisdagen att återskapa, föra över och säkerställa så alla lösenordsrelaterade applikationer, som till exempel blogg med tillhörande mail kom igång igen.

Stefan skadade sig när han halkade ute och fick förmodligen en nerv i kläm, och har haft så ont så att han inte kunnat gå. I går fick han medicin så nu påstår han att han mår toppen och är ute och bygger! 🙂

Vad kan man säga. Jag är så otroligt tacksam ändå att jag har ett fantastiskt jobb som jag trivs med och fantastiska kollegor! Det är inte alla som har ett jobb att gå till och lön som kommer inte på kontot men kontinuitet, man måste reflektera över vad man har, när saker och ting går lite fel.

Nu är ordningen återställd, men mitt hem behöver städas och fixas och just nu så skall jag försöka pyssla om detta så gott jag kan! Jag måste också ägna en tanke åt alla mina plantor jag har här hemma. Så dagen blir att fixa till det jag kan! Men först en långpromenad med vovvarna så dom får sitt och jag får lite promenad i benen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.