Ledighet = träning och pyssel!


I dag sov jag och vovvarna lite längre än vi brukar. Jag vaknade klockan 07:00 och då sov dom fortfarande men jag väckte dom något ovilligt och så gick vi upp! Vilken härlig morgon!

Här i Göteborg är det soligt men blåsigt. Det är så fanastiskt att kliva ut i sin egen trädgård eller på terrassen och bara njuta av morgonen. Vet faktiskt inte om jag skulle kunna bo i en lägenhet utan trädgård. Utan att ha möjlighet att pyssla och fixa och gå ut om jag vill gå ut.

Hur som helst, i dag blir det nog mycket test av vår nya Volvo i dag som är en laddhybrid. Det betyder att man kan köra på bara el, bensin eller blandat. En härlig känsla när bensinen inte kostar så mycket. Roligt och framför allt är den superfin. Växelspaksknoppen är av glas och tillverkad av Orrefors! Jag har valt en ljusbrun skinnklädsel och den är så himla snygg!

Jag har redan hunnit med att träna. Det blev ett tungt pass på gymmet på 1,5 timma och sedan gick jag dryga 6 kilometer hem! Så himla bra känner jag mig!

Jag tänke väldigt mycket på när jag gick hem hur lyckligt lottad jag är. Det känns som att de senaste åren i mitt liv har bara blivit bättre och bättre. Jag vet så klart att jag är en del av ekvationen av de aktiva val jag gjort. Jag vet exakt vilka val och hur jag kämpat för att komma dit jag är i dag!

Inte bara val av jobb och utveckling utan också val på det mer privata planet som gjort att mitt liv blivit så mycket enklare och härligare.

Hur som helst så har jag precis kommit hem från min träningsrunda och gissa vad! Stefan har klippt gräset, dammsugit och tvättat golven! Herregud jag får ju mer gjort när jag tränar!

Nu får jag precis just en kopp nybryggt kaffe serverat! Livet är bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.