Min blogg 2015 2 kommentarer


Jag har mycket idéer för min blogg under 2015. Det kommer ske en del förändringar och jag kommer addera några trevlig inslag som jag åtminstone själv tycker.

Inslagen jag skall addera skall jag presentera mer i detalj när jag själv har lite mer struktur på detta, men jag tror ni kommer att gilla det.

I övrigt så kommer jag fokusera mer på inredning som är en stor del av mitt liv, och även på att försöka inspirera er med det som jag tror och hoppas är inspiration för er, men precis som med mycket annat här i livet behöver även bloggen en struktur och de närmaste dagarna skall jag försöka att ”sätta den” för att sedan kunna presentera mer i detalj vad detta kommer innebära!

DSC02588

Inslag som min blogg kommer innehålla framöver,

1. Träning – Jag påbörjar återigen min träning mot min toppform. Jag har haft skador under en tid men kör igång igen och målet är som tidigare att när jag fyller 50 år (2016 i september) så skall jag vara i bättre form än någonsin tidigare.

2. Mat och tips på mat – med träning kommer naturligtvis mat, och då jag tränat i princip hela mitt liv så hoppas jag kunna tipsa och inspirera andra genom att förmedla att det behöver inte vara så svårt, och det är framför allt inte några dieter som är svaret eller lösningen utan det är ett sunt förhållningssätt till mat.

3. Företagande – här kommer jag snart delge er mer om vad jag menar.

4. Inrednings-repotage – jag kommer göra reportage både hos mina egna kunder och hos andra människor som enligt mig har ett speciellt hem på det ena eller andra sättet.

5. Tips på inredning och prylar – tips om inredning och trender och överhuvudtaget saker som jag hittar och tycker om och vill tipsa om.

6. Budget tips – vi kan aldrig få nog av budget tips oavsett ålder eller hem. Visst är det otroligt tillfredsställande att hitta något för en billig penning som blir superbra hemma och inte kostar halva månadslönen.

7. Mode och klädtips – eftersom jag lever med inredning så blir automatiskt mode och kläder en del av detta. Jag gillar att hänga med men funderar ibland på vad som passar på en snart 50-årig kropp, och jag tror att svaret är att det beror på hur själen mår just den dagen! 🙂

8. Inslag om mig personligen – naturligtvis kommer ni att få följa mig som person, ibland mer och ibland mindre. Ni kommer få ta del av min vardag många gånger. En sak kan jag dock delge med en gång. Jag är en obotlig optimist som av 365 dagar om året, är glad 364! Jag är en pedant, jag gillar att ha fint hemma och jag älskar vackra bilder och kläder och det kommer nog spegla de flesta av mina inlägg om mig själv. Hos mig kommer ni aldrig hitta bilder på odiskad disk eller tråkiga tvätthögar…helt enkelt för att de inte existerar!

Detta är lite av de idéer som kommer prägla min blogg under 2015 och snart kommer ni få veta mer!

Kram på er!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Min blogg 2015